Mitel-producten opgenomen in portfolio Terberg Systeemintegratie

Door: Mitel Networks Nl  27-04-2006
Trefwoorden: Mkb, Ict, It

Nieuwegein, 27 april 2006 – Terberg, leverancier van zakelijke telefonie, neemt de IP-telefoniesystemen van Mitel op in zijn productportfolio. Hiermee slaat Terberg, dat zich van oorsprong vooral richtte op het leveren en beheren van traditionele telefoniesystemen, een nieuwe innovatieve koers in. Daarnaast geeft Terberg antwoord op de toenemende vraag naar IP-telefoniesystemen voor het MKB.
Terberg kiest voor Mitel omdat Mitel-producten bijzonder goed geschikt zijn voor het MKB, een van de markten waar Terberg Systeemintegratie zich direct op richt. Een andere beweegreden was de vergelijkbare organisatie-opzet.
Matthijs van Rooden, Product Manager Terberg: “Toen we hadden besloten dat we ons ook wilden gaan richten op het aanbieden van IP-telefoniediensten, hebben we een uitgebreid onderzoek gedaan naar welke IP-leverancier het beste bij ons zou passen. We kozen voor Mitel omdat ze uitstekende producten hebben voor het MKB, een branche waarin wij veel klanten hebben. Ook het feit dat met Mitel de koppeling tussen traditionele telefonie en IP-telefonie eenvoudig te maken is, woog mee in onze keuze.”
Jan Jansen, Business Partner Director Mitel: “Terberg Systeemintegratie is met name in de regio Utrecht echt een begrip als het gaat om telefoniediensten. We zijn dan ook erg tevreden dat een partij met zo’n goede regionale reputatie onze producten gaat vertegenwoordigen. We hopen dat de groei van IP-telefonie in de MKB-markt zich blijft voorzetten zodat we veel klanten van Terberg kunnen ondersteunen bij de overgang naar IP-telefonie.”

Over Terberg Systeemintegratie
Terberg Systeemintegratie is een integraal denkende technologische partner op het gebied van gebouw gebonden installaties en telecom oplossingen. Met meer dan 54 jaar ervaring in de elektrotechniek, werktuigkunde, brand- en inbraakbeveiliging, IT en Telecom helpen wij met 140 collega’s dagelijks onze klanten bij het installeren en beheren van hun systemen. Hierbij neemt integratie op basis van IP een steeds centralere rol in. Meer dan 3.500 klanten vertrouwen hiermee dagelijks op onze kwaliteit en integriteit.

Trefwoorden: Ict, Ip-telefonie, It, Mkb, Zakelijke Telefonie