Webshop vernieuwingen bij N&G Computers

Webshop vernieuwingen bij N&G Computers van N&g Computers

Door: N&g Computers  07-11-2007
Trefwoorden: Computers, It, Gebruikt

Webshop vernieuwingen bij N&G Computers

N&G Computers heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan het splitsen van haar webshop en sinds een paar weken draaien er twee varianten. NEG-ITstore.eu powered by ICEShop is de webshop geworden waar realtime beschikbaarheid
en prijs van bijna 40.000 IT gerelateerde producten te vinden zijn. N&G Computers zet NEG-ITstore.eu in als extra dienstverlening richting haar vaste relaties zodat men 24 om 7 de voorraad en prijs kan opzoeken bij de grootste IT distributeurs.

De al bekende negshop.nl waar al sinds jaar en dag Apple producten met ervaring zijn terug te vinden is ook aangepast. Niet alleen gebruikte Apple producten zijn er terug te vinden maar nu ook HP Proliant servers en opties zoals harddisks, geheugen en powersupply’s. N&G Computers is van mening dat de huidige gebruikte server nog prima zijn in te zetten en is een van de eerste in Nederland die deze via internet aanbieden.

Over N&G Computers
N&G Computers is opgericht in 1993 en heeft 14 jaar IT ervaring. Opgericht als een bedrijf dat nieuwe en gebruikte computers in- en verkocht leveren ze nu aan bedrijven (MKB met 50-5000 werkplekken), gemeenten en educatieve instellingen. Klanten van N&G Computers zijn onder andere Talpa, Connexxion, Adecco, AKN (AVRO, KRO en NCRV) en de Hogeschool Utrecht. De laatste jaren is N&G Computers zich gaan profileren als een allround automatiseringsspecialist op zowel het Apple als WinTel platform. Dit met als doel een totaal oplossing aan te bieden voor het leveren, onderhouden en beheren van ICT-infrastructuren.

N&G Computers
Ravenswade 150-G
3439 LD Nieuwegein

Tel: 030-6930466
Fax: 030-6919000

www.neg-computers.nl

Trefwoorden: Apple, Computers, Gebruikt, Gebruikte Apple, Gebruikte Computer, Gebruikte Servers, It, Proliant, Servers,

Contact N&g Computers

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share