OnlineStuderen.com

Afdrukken

Is OnlineStuderen.com incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: 3439 NK Nieuwegein, Utrecht

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over OnlineStuderen.com

OnlineStuderen.com is sinds 1996 dé opleidingssite voor de Nederlandse rijschool-, en transportbranche. Bij OnlineStuderen.com kan je op ieder gewenst moment starten aan een opleiding en studeren op zelfgekozen tijdstippen. Omdat je niet naar een opleidingslocatie hoeft om lessen te volgen, hou je tijd over voor andere dingen! Hierdoor is een opleiding van OnlineStuderen.com ook goed te combineren met een andere baan of een gezin.

Bij de start van de opleiding krijg je een persoonlijke mentor toegewezen waarbij je altijd terecht kan met vragen, opmerkingen of klachten. Je staat er dus niet helemaal alleen voor!

Het volgen van een thuisopleiding betekend ook dat een groot deel van de opleiding via het web wordt gevolgd. Dit brengt een hoop voordelen met zich mee. Zo kun je de handige app Memotrainer op je smartphone installeren. Deze app geeft je iedere dag 5 oefenvragen die je, waar je dan ook bent, op welk moment dan ook, kan beantwoorden!

Geïnteresseerd? Neem dan contact

Kaart

Andere diensten in de buurt van Nieuwegein Utrecht

Is OnlineStuderen.com in Nieuwegein Utrecht 3439 NK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Opleidingen diensten in Nieuwegein Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nieuwegein Opleidingen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nieuwegein Utrecht, 3439 NK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3776515]