Aanbouw, serrebouw, kunststof kozijnen, aluminium kozijnen, prefab dakkapellen, dakopbouw etc.

Door: Sg-bouw  06-07-2011
Trefwoorden: Bouw, Aannemers

    

Met een perfectionistische aanpak heeft SG-bouw zich ontwikkeld tot specialist in o.a. aanbouwen, serres, dakkapellen, dakopbouw, kunststof kozijnen en overige bouwzaken. Om werkelijke en duurzame kwaliteit te leveren, is oog voor detail en energie verbruik een vereiste. Onze bouwprojecten zijn tot in de puntjes verzorgd. Dat betekent zorgvuldige voorbereiding, duidelijke afspraken, open communicatie, goede planning en zorgvuldig geselecteerde leveranciers met kwaliteit producten.

Bent u op zoek naar een aannemersbedrijf dat uw realiseert, - , - zorg draagt voor de , - dat uw woning uitgebreid wordt met een serre of zelfs dat er een gemaakt wordt voor de renovatie of uitbreiding van uw woning, dan bent u bij SG Bouw aan het juiste adres. Overigens zijn deze specialiteiten te alle tijden te combineren tot een volledig project, inclusief alle overige werkzaamheden zoals stuuk- en tegelwerken, elektra, installatie etc. Wanneer er voor uw bouw wens een nodig is, is dat geen moeilijkheid maar een routine klus voor ons

Met deze producten, kennis van bouwen en vaklieden kunnen wij veel betekenen voor uw wooncomfort met een uitstekende prijskwaliteit verhouding. Op basis van uw wensen en bouwplannen creeëren wij de beste oplossingen voor iedere situatie. Wij bieden u een totaalaanpak: van advies, ontwerp en vergunningaanvraag tot de vloerbedekking.

Trefwoorden: Aannemers, Bouw