Sheeva Spa opent digitale deuren “home-spa-experience

Door: Sheeva Spa  12-12-2008
Trefwoorden: Massage, Ontspanning, Webwinkel

Nieuwegein, 03-12-2008 – Sheeva Spa opent digitale deuren “home-spa-experience”

In onze drukke maatschappij wordt het steeds belangrijker je eigen moment van ontspanning te creëren. Dankzij Sheeva Spa hoeft dit niet meer buiten de deur maar kan dit nu gewoon thuis. Sheeva Spa biedt een unieke “home-spa-experience”, wat een bezoek aan sauna of wellness-center bijna overbodig maakt, door een breed aanbod aan verzorgings- en ontspanningsproducten, waarvan vele nog niet eerder op de Nederlandse markt verschenen.

Vanaf vandaag is de webshop www.sheevaspa.nl online. Sheeva Spa is een initiatief van Geoffrey van Bronkhorst en Tanja Broekhuis. “Wij zijn fervent saunagebruikers en misten toch iets op de markt voor thuis. Vandaar dat wij het gat in zijn gesprongen en getracht hebben het beste op Wellness- en Spagebied uit de hele wereld onder een dak te brengen” aldus Tanja Broekhuis. Sheeva Spa heeft producten verzameld vanuit alle delen van de wereld, gebaseerd op de ingrediënten en gebruiken van de desbetreffende omgeving. Zo worden bijvoorbeeld uit het Midden-Oosten Hamam-sets voor thuis verkocht, maar ook Dode-zeeproducten en Arabische wierook. Uit Afrika komen producten met inheemse ingrediënten als Mongogo-nut en Kalahari-Melon. Kortom voor ieder wat wils, alles even uniek. En, zeker niet onbelangrijk, alles op basis van natuurlijke ingrediënten en dierproefvrij, wat Sheeva Spa volgens Geoffrey van Bronkhorst hoog in het vaandel heeft staan.

Bij Sheeva Spa zijn de volgende merken verkrijgbaar: A World of Oils, Baieido (exclusieve Japanse wierook), Jericho, Gemme, Sana Cosas, Phara en Mount Romance. Daarnaast zullen zij in 2009 een eigen Sheeva Spa lijn introduceren, bestaande uit onder andere een massageolie- en een aromalijn.
Alle producten staan vermeld op de overzichtelijke site, inclusief bijbehorende informatie omtrent ingrediënten en gebruik. Betalen kan op meerdere manieren via iDeal, creditcard en BanContact/Mr. Cash. Kortom, kanalen die hun veiligheid bewezen hebben.

Trefwoorden: Aroma, Badjuwelen, Cosmetica, Dode Zee, Gezichtsverzorging, Haarverzorging, Hamam Producten, Huidverzorging, Massage, Ontspanning, Spa, Webwinkel, Wellness, Wierook,