Kwaliteitstaxibedrijven zetten in op www.TaxiPlaza.nl

Door: Taxiplaza.nl  18-04-2006
Trefwoorden: Internet, E-commerce, Mobiliteit

Online kwaliteitstaxi’s boeken tegen vaste ritprijzen in heel Nederland

Kwaliteitstaxibedrijven zetten in op www.TaxiPlaza.nl

Vooruitlopend op de nieuwe tariefstructuur die vanaf 2007 meer transparantie moet bieden in de taxiprijzen, hebben vele gerenommeerde taxibedrijven zich al aangemeld bij de nieuwe website http://www.TaxiPlaza.nl. TaxiPlaza geeft via de geïntegreerde routeplanner inzage in prijs- en kwaliteitsverhoudingen binnen de taxibranche en biedt de consument bescherming tegen chauffeurs die de weg niet weten, bewust omrijden of sjoemelen met de taximeter. Taxibedrijven die zich hebben ingeschreven op http://www.TaxiPlaza.nl, hebben een goede naam hoog te houden en zijn niet bang voor vaste ritprijzen en een kijk-en-vergelijkapplicatie, zoals die op http://www.TaxiPlaza.nl is te vinden.

Na een eenmalige inschrijving op http://www.TaxiPlaza.nl hebben consumenten de beschikking over de routeplanner en het aanbod van aangesloten taxibedrijven door heel Nederland. Door eenvoudig de beoogde taxirit in te typen in de routeplanner, verschijnt als resultaat één of meerdere taxibedrijven die de rit kunnen uitvoeren, met daarbij hun specifieke bedrijfskenmerken, eventueel een bedrijfspresentatie en de vaste ritprijs van de gewenste taxirit. Een boeking kan rechtstreeks in het ritagenda-systeem van de taxicentrale worden ingepland en wordt binnen enkele minuten via e-mail bevestigd. Desgewenst kan men vooraf via Ideal, het internetbetaalmiddel van de gezamenlijke Nederlandse banken, of met credit card betalen. Maar natuurlijk kan er ook gewoon contant in de taxi afgerekend worden.

Het aanbod van taxibedrijven is van opvallend hoge kwaliteit. Met name de grote gerenommeerde taxicentrales, zoals bijvoorbeeld Bestax in Amersfoort, Taxi Noord-Oost Friesland, Taxi Haars te Gorinchem, Taxi Adriaan in Noord-Holland en Revo Taxi in Bergen op Zoom, hebben zich al ingeschreven op de site TaxiPlaza.nl. Regelmatig komen er nieuwe inschrijvingen bij, zodat de kijk-en-vergelijkapplicatie steeds beter tot zijn recht komt. De consument is dan ook steeds beter in staat om in één oogopslag een keuze te kunnen maken tussen de verschillende aanbieders van taxidiensten in de regio.

Ook Schiphol-vervoer kan men makkelijk en snel boeken via TaxiPlaza.nl. Via de button Schiphol-route, verschijnen alle aanbiedingen van regionale taxibedrijven op een rij. Zowel voor gecombineerd als exclusief Schiphol-vervoer. TaxiPlaza wil hiermee in het gat stappen dat is ontstaan na het verschijnen van sites voor het online boeken van vakanties, hotels, tickets en andere leuke uitstapjes. Want volgens de visie van TaxiPlaza begint ieder geslaagd uitje uiteraard in een taxi.

Trefwoorden: E-commerce, Internet, Mobiliteit, Taxi Boeken