TenPlus Opleidingen sluit samenwerkingsverband met Broekhuis Automatisering

TenPlus Opleidingen sluit samenwerkingsverband met Broekhuis Automatisering van Tenplus Opleidingen

Door: Tenplus Opleidingen  20-06-2008
Trefwoorden: Samenwerkingsverband, Ict Opleidingen, One-stop-shop

TenPlus Opleidingen sluit samenwerkingsverband met Broekhuis Automatisering

Nu al meer dan 1.600 ICT opleidingen op www.tenplus.nl

Nieuwegein, 19 juni 2008 – TenPlus Opleidingen, de one-stop-shop voor ICT opleidingen, heeft een samenwerkingsverband gesloten met Broekhuis Automatisering.

Broekhuis Automatisering verzorgt sinds 1997 computeropleidingen, met als focus het ECDL programma (European Computer Driving Licence). Er wordt met kleine groepen van maximaal 6 personen gewerkt, zodat er voldoende ruimte en tijd is voor optimale begeleiding. Afhankelijk van de wens van de klant kan de cursus verzorgd worden op de cursuslocatie in Holten of op ergens anders op locatie.

“De ECDL opleidingen van Broekhuis Automatisering vullen het assortiment van TenPlus Opleidingen verder aan”, zegt Wendel Janssen, Managing Partner van TenPlus Opleidingen. “Mede dankzij onze samenwerkingsverbanden met andere opleiders kunnen wij het one-stop-shop concept verder uitbouwen”.

Eerder dit jaar sloot Tenplus samenwerkingsverbanden met: IN/IT Training & Detachering, TUNIX, Cadix, InfoSupport, AppliGate, Cadac, Competence Factory, 5HART-IT en Master IT Training.


Over TenPlus Opleidingen
TenPlus brengt vraag en aanbod op het gebied van ICT-opleidingen bij elkaar. Wij doen dit door een zo breed mogelijk opleidingsaanbod aan te bieden in de vorm van opleidingen, trainingen en cursussen. Door opleidingsinformatie eenvoudig te presenteren wordt het raadplegen en informatie verzamelen teruggebracht tot één handeling. Lees verder op www.tenplus.nl

------------------------------------------------------------------------------------------
Voor vragen kunt u per e-mail contact met ons opnemen: info@tenplus.nl of kijkt u eens op www.tenplus.nl.

Trefwoorden: Ict Opleidingen, One-stop-shop, Samenwerkingsverband

Contact Tenplus Opleidingen

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share