ERP vacatures TOPRecruit

ERP vacatures TOPRecruit van Toprecruit

Door: Toprecruit  10-02-2009
Trefwoorden: Management, Consultancy, Vacatures

TOPRecruit is marktleider in Nederland op het gebied van werving en selectie van ERP professionals. Met name SAP, Oracle EBS en Microsoft Dynamics AX / NAV. TOPRecruit richt zich op Management, Consultancy en Sales posities bij de TOP 500 bedrijven in Nederland.

TOPRecruit helpt haar klanten bij het vinden van senior professionals op het gebied van SAP, Oracle en Microsoft Dynamics AX / NAV. Ons netwerk ligt bij Banken en Verzekeraars, Industrie en Consultancy organisaties. In 2008 was TOPRecruit voor veel klanten de nummer 1 leverancier op het gebied van werving en selectie van ERP professionals. De oprichters van TOPRecruit, de heer Bert te Beek en de heer Robin Aeissing, hebben zelf jarenlange ervaring als consultant, recruiter en sales in het ERP vakgebied. Hierdoor kennen zij de markt van binnenuit. Niet voor niets in TOPRecruit ondanks haar jonge bestaan marktleider in Nederland.

Kijk op onze website www.toprecruit.nl voor de meest actuele vacatures. Voor meer informatie neemt u contact op met Robin Aeissing. Dit kan per Email: [email protected] of per telefoon: +31(0)6 1450 1253.

Trefwoorden: Banen, Consultancy, Headhunting, Hr, Hrm, Jobs, Management, Microsoft Dynamics, Oracle, Recruitment, Sales, Sap, Vacatures, Werving En Selectie

Contact Toprecruit

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share