TOPRecruit breidt Executive Search diensten uit

Door: Toprecruit  03-07-2009
Trefwoorden: Management, Ict, Vacatures

TOPRecruit is marktleider in Nederland op het gebied van werving en selectie van ERP professionals. TOPRecruit richt zich op Management, Consultancy en Sales posities bij de TOP 500 bedrijven in Nederland.


TOPRecruit heeft haar Executive Search dienstverlening verder uitgebreid. Hiermee worden ook branches buiten de ERP / ICT bediend. De Executive Search tak van TOPRecruit houdt zich bezig met het in opdracht van opdrachtgevers actief benaderen van kandidaten. Deze kandidaten hebben in veel gevallen een vaste betrekking binnen een organisatie, en hebben niet de intentie om van baan te veranderen. Dit is een wezenlijk verschil met het plaatsen van vacatures op het internet of drukwerk.

TOPRecruit is in de afgelopen jaren zeer succesvol geweest in het vinden van Sales, Management en Consultancy specialisten binnen de ERP. TOPRecruit hanteert onder andere een bewezen zoek en vind methode waarbij een beroep kan worden gedaan op 14 professionele Search consultants. Deze succesvolle methode is uitgebouwd naar branches buiten de ERP.

Bert te Beek, Director TOPRecruit: “Met onze jarenlange ervaring beschikken wij over een hoogwaardig netwerk van opdrachtgevers en kandidaten die we persoonlijk kennen. We weten kansen te herkennen en brengen op het juiste moment de juiste mensen bij elkaar. Hierbij wordt zorgvuldig gekeken naar de functie, het profiel van de kandidaat en de verwachte mogelijkheden. Voor kandidaten leidt dat tot boeiende en soms verrassende wendingen in hun carrière. Voor opdrachtgevers tot meer slagkracht en functionaliteit in hun organisatie; essentieel om optimaal te presteren in een sterk veranderende omgeving.”

Over TOPRecruit:

TOPRecruit helpt haar klanten bij het vinden van senior professionals op het gebied van ERP, Business Intelligence en Integratie. In 2008 was TOPRecruit voor TOP 500 klanten de nummer 1 leverancier op het gebied van werving en selectie van ERP professionals.  Niet voor niets is TOPRecruit binnen 2 jaar marktleider geworden in Nederland.
Voor meer informatie neemt u contact op met Robin Aeissing. Dit kan per Email: robin@toprecruit.nl of per telefoon: +31(0)6 1450 1253.

Trefwoorden: Ict, Management, Recruitment, Vacatures, Werving En Selectie

Contact Toprecruit

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share