TOPRecruit breidt Interim tak uit met Management posities

Door: Toprecruit  03-07-2009
Trefwoorden: Ict, Vacatures, Interim Management

TOPRecruit is marktleider in Nederland op het gebied van werving en selectie van ERP professionals. TOPRecruit richt zich op Management, Consultancy en Sales posities bij de TOP 500 bedrijven in Nederland. TOPRecruit heeft haar Interim dienstverlening uitgebreid met Management posities. Met deze dienstverlening helpt TOPRecruit haar klanten nu ook door inzet van Professionals voor (TOP) Interim Management posities in de branches ICT en Industrie.

Bert te Beek, Director TOPRecruit: “Interim Management geeft onze klanten direct toegang tot een ervaren, hoog gekwalificeerde manager uit de praktijk, met een uitgebreide beroepservaring en passende opleiding, toegepast op de specifieke behoeften. Deze interim manager kan worden beschreven als project manager, strategisch adviseur of senior executive op of dicht onder bestuur en directie niveau”. “Juist in deze markt is er behoefte aan sterke Interim Professionals die bedrijven kunnen adviseren over de te varen koers en die daadwerkelijk toegevoegde waarde bieden”. “Bedrijfsleven en overheid voorzien wij van de juiste mensen voor top-lijnfuncties zoals CEO, CFO/CIO, en COO. Maar ook als specialistisch manager op het gebied van HR, finance of logistiek, of als (eind)verantwoordelijke project- of programmamanagers. Wij werken uitsluitend met zelfstandig gevestigde interim managers”.

TOPRecruit helpt haar klanten bij het vinden van senior professionals op het gebied van ERP, Business Intelligence en EAI. In 2008 was TOPRecruit voor TOP 500 klanten de nummer 1 leverancier op het gebied van werving en selectie van ERP professionals. De oprichters van TOPRecruit, de heer Bert te Beek en de heer Robin Aeissing, hebben zelf jarenlange ervaring in consultancy, recruitment en sales. Niet voor niets is TOPRecruit binnen 2 jaar marktleider geworden in Nederland.

Voor meer informatie neemt u contact op met Robin Aeissing. Dit kan per Email: [email protected] of per telefoon: +31(0)6 1450 1253.

Trefwoorden: Banen, Ict, Interim, Interim Management, Project Managers, Vacatures

Contact Toprecruit

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share