Toverfluit Kinderopvang De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Roskamweide 2 , 3437 XB Nieuwegein, Utrecht

E-mail

Over Toverfluit Kinderopvang De

U bent op zoek naar opvang voor uw kind in Nieuwegein? Kom dan beslist eens een kijkje nemen bij Kinderdagverblijf De Toverfluit! We bieden een omgeving waar kinderen met veel plezier heen gaan. Enerzijds omdat ze warm en liefdevol worden opgevangen. Anderzijds vanwege het feit dat de kids zich bij ons naar hartenlust kunnen uitleven. Kortom, voor opvang van uw kind in Nieuwegein moet u bij De Toverfluit zijn!

Doelstelling
In elke groep staan een aantal dingen centraal. Allereerst dat de kinderen zich prettig bij ons voelen en het naar hun zin hebben. Daarnaast vinden we het bevorderen van de ontwikkeling van de kinderen staat erg belangrijk. Sfeer, gezelligheid en een vertrouwde omgeving zijn hierbij sleutelwoorden.

Soorten opvang en verzorging
U kunt bij De Toverfluit in Nieuwegein terecht voor verschillende vormen van opvang van uw kind. Afhankelijk van de specifieke leeftijdsbehoeften van de kinderen, heeft elke groep een eigen dagindeling.

- Babygroepen
De babygroepen zijn de enige groepen die geen vaste dagindeling hebben, omdat we uitgaan van de eigen behoeften en het ritme van elk baby.

- Dreumes- en peutergroepen
De dreumes- en peutergroepen kennen een zo goed als vaste dagindeling. Er wordt op vaste tijdstippen gegeten, gedronken, gerust, etc. Zo kunnen we de rust in de groep bewaken.

- Buitenschoolse opvang (BSO)
Buitenschoolse opvang kan bestaan uit voorschoolse opvang en naschoolse opvang. Daarnaast behoort ook opvang in schoolvakanties tot BSO. De dagindeling is afhankelijk van het dagdeel waarop de kinderen worden opgevangen.

Bij De Toverfluit worden de kinderen opgevangen in verschillende groepen. Elke groep heeft een eigen speelruimte, een slaapkamer en een verschoonmogelijkheid. Met mooi weer kunnen de kinderen buiten spelen op hun eigen speelplaats.

Mocht het een dagje regenen, dan kunnen de kinderen naar hartelust rennen en spelen in de gemeenschappelijke speelstraat.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Child Care Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Toverfluit Kinderopvang De in Roskamweide 2, Nieuwegein Utrecht 3437 XB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderdagverblijf diensten in Nieuwegein Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nieuwegein Kinderdagverblijf per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nieuwegein Utrecht, 3437 XB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818494]