Vipscooters op Miljonair presents :"The Summer Fair"

Vipscooters op Miljonair presents :"The Summer Fair" van Vipscooters.nl

Door: Vipscooters.nl  17-07-2009
Trefwoorden: Scooters, Pimpen, Onderscheiden

- PERSBERICHT-
Utrecht, Vrijdag 17 juli 2009


Vipscooters op The Summer Fair: Unieke scooters voor Vesparijders die zich willen onderscheiden.
Vipscooters staat van 28 tot 30 augustus op The Summer Fair in Grand Hotel Huis ter Duin. Vipscooters is gespecialiseerd in het customizen van Vespa’s. Niemand hoeft meer op dezelfde scooter als de buurman rond te rijden. Vipscooters biedt de mogelijkheid om een unieke, gepersonifieerde Vespa aan te schaffen die precies voldoet aan de wensen van de klant.


Vipscooters is de eerste Nederlandse Vespa leverancier, waarbij de klant een eigen ontwerp kan indienen. Álles behoort tot de mogelijkheden: De koper bepaalt alles van de kleur tot aan de accessoires. De Vespa’s worden volledig met de hand gespoten. Ook is het mogelijk om prints zoals foto’s op de scooter aan te brengen. De velgen en de motor kunnen optisch worden aangepast en het standaardzadel kan vervangen worden door een zadel naar keuze in kleur of materiaal naar keuze. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om alle accessoires, zoals windschermen, handvatten en chroom accessoires te vervangen of toe te voegen


Vipscooters beschikt over een showroom van 500 m2 vol uniek gestylede Vespa’s. Onder de rook van Utrecht, in de grootste scootershowroom van Nederland, zijn een groot aantal Vespa’s te bewonderen die direct leverbaar zijn. Op de website www.vipscooters.nl zijn afbeeldingen te bezichtigen.
Vespa’s zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. De hippe Italiaanse scooter leent zich perfect voor een bezoekje aan het terras, winkelen in de stad zonder parkeerproblemen of een ritje naar het strand. De Vesparijder die zich wilt onderscheiden kiest voor een Vipscooter: een persoonlijke gestylede Vespa die niemand anders heeft.


Kijk voor meer informatie op de website www.vipscooters.nl.
Vipscooters is op The Summer Fair te vinden op standplaats nr. 38
Adres Showroom:
Vipscooters
Drenthehaven 1
3433 PB Nieuwegein

Trefwoorden: Customizen, Onderscheiden, Pimpen, Scooters, Vespa's, Vipscooters,