Wegener DM wordt WDM

Door: Wdm  18-10-2006
Trefwoorden: Bedrijfsovername

Nieuwegein, 17 oktober 2006 - De verkoop van Wegener DM is een feit. Dit werd vandaag, voor het openen van de beurs, door Koninklijke Wegener N.V. bekend gemaakt.

Wegener DM is overgenomen door Greenfield Capital Partners en, door middel van een management buy out, door de landendirecteuren van Nederland, België en Frankrijk en de directeur van onze internationale database management activiteiten. Wegener DM UK zal separaat verder gaan onder de vlag van haar Engelse branchegenoot Data Locator Group (DLG).

Greenfield Capital Partners is een solide en onafhankelijke Nederlandse investeringsmaatschappij die het management van Wegener DM de mogelijkheid biedt haar positie in de landen waar zij actief is verder uit te breiden. Evenals het management van Wegener DM heeft Greenfield Capital Partners het volste vertrouwen geuit in de bewezen positie van Wegener DM op het gebied van data en database management oplossingen:

Stef van Doesburg, Senior Partner bij Greenfield Capital Partners:
”De huidige diensten en strategie van Wegener DM zijn volledig gericht op de toekomst: de migratie naar een online en multi-channel benadering van de consument, de verschuiving van massa naar één-op-één marketing en de sterke toename in beschikbare consumentendata. Samen met het management zien wij een positieve toekomst, waarbij actief geïnvesteerd zal gaan worden in groeimarkten”.

Arthur Detering, Algemeen Directeur Wegener DM Nederland B.V., vult aan:
“De roep om meetbare communicatie wordt steeds groter. Massamedia genereren steeds minder effectief bereik. Bedrijven willen weten wie hun klanten zijn en hoe zij deze met meest effectief en efficiënt kunnen benaderen. Een gestructureerde database en kennis over de klanten zijn hierbij onontbeerlijk. Wegener DM helpt met haar data en database management oplossingen bedrijven meer rendement uit hun marketingbudget te halen”.

Voor de klanten van Wegener DM verandert er weinig. Vanuit de huidige locaties wordt dezelfde dienstverlening geboden, echter onder de nieuwe naam WDM.

Trefwoorden: Bedrijfsovername