Workshop Muziek kinderopvang bij Kindvakbeurs 2008

Workshop Muziek kinderopvang bij Kindvakbeurs 2008 van De Kleine Troubadour

Door: De Kleine Troubadour  10-09-2008

Sinds 2001 kan elk kinderdagverblijf en elke peuterspeelzaal terecht bij De Kleine Troubadour voor een workshop Muziek voor de kinderopvang. Dit zijn zowel muzikale workshops voor de kinderen van het kindercentrum als inspirerende workshops Muziek voor leidsters van kindercentra. De workshops muziek zijn graag gezien bij studiedagen. Pedagogisch medewerkers doen nieuwe ideeën op en leren nieuwe liedjes tijdens deze workshops. Inspirerend voor een nieuwe werkwijze en goed als teambuilding. Sinds kort kan ook groep 1 en 2 van de basisschool een enthousiastmakende workshop Muziek volgen bij De Kleine Troubadour.

Op donderdag 6 november zal om 10.15 uur tijdens de Kindvakbeurs te zien zijn hoe pedagogisch medewerkers aan dreumesen en peuters een workshop muziek in hun kinderdagverblijf of peuterspeelzaal kunnen aanbieden. De peuters zullen in actie te zien zijn, zingend, dansend en gebruik makend van allerhande materiaal en muziekinstrumentjes. Niet te missen!

Een leuke workshop als afwisseling op vaak saaie cursussen. De workshop was ontzettend leuk, heb veel ideeën opgedaan.
Rosemarie Gino-Sala psz Hummelhonk Domburg

Ik vond de workshop heerlijk ontspannen en bruikbaar, leuk om weer iets met muziek te doen. De manier van workshop geven is enthousiast en daardoor aanstekelijk.
Suzanne de Pagter, psz Hummelhonk, Domburg