Begrafenis- en Crematieverzorging Miltenburg

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Burgweg 2 , 3984 LK Odijk, Utrecht
Bunnik, Utrechtse Heuvelrug

E-mail

Over Begrafenis- en Crematieverzorging Miltenburg

Het is goed om na te denken over de uitvaart. Wat is er mogelijk? U kunt vooraf uw wensen bij ons vastleggen.

Sereen, aards, klassiek of levendig. U neemt een leven lang beslissingen, het is dan ook niet vreemd om ook over uw eigen afscheid na te denken.

Nog beter is het om uw individuele wensen vast te leggen. Bijvoorbeeld met het boekje ‘Mijn laatste wens’. Of aan de hand van een persoonlijk gesprek met mij. U kunt, bijvoorbeeld in één of meer vervolggesprekken, uw aandacht richten op de sfeer, regie en uitvoering van uw uitvaart. Het gaat daarbij om uw wensen. U bepaalt de thema’s en invulling om tot een perfecte afstemming te komen.

Hoe stelt u zich de opbaring voor? Hecht u waarde aan een condoleance? Welke sfeer spreekt u aan voor de uitvaart? Wie gaan er spreken, is er (live) muziek? Heeft u een fotograaf op het oog, of wilt u laten filmen. Hoe wordt de familie bij de uitvaart betrokken? Verkiest u een kerkelijke uitvaart? Misschien zoekt u een alternatieve locatie voor de afscheidsbijeenkomst? Wenst u na afloop de nabestaanden te bedanken met een kaartje of een attentie op de dag zelf?

Heeft u speciale verzoeken, kunnen wij nog iets extra’s voor u betekenen? In alle gevallen kunnen we door onze ervaring een uitvaart voor u samenstellen die aansluit op uw ideeën, wensen, overtuiging, smaak en levensstijl. We bieden u alle informatie en inspiratie voor een waardevolle herinnering. Passend en persoonlijk. Het gaat om u.

Namens ons team,
Barbara Laurant

Miltenburg Uitvaartverzorging houdt kantoor in Odijk. Wij werken veelal in het Krommerijngebied, maar zijn niet regio-gebonden.

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/miltenburguitvaartverzorging

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Begrafenis- en Crematieverzorging Miltenburg in Burgweg 2, Odijk Utrecht 3984 LK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Odijk Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Odijk Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Odijk Utrecht, 3984 LK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824372]