Groene Hart Huizen Makelaars

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kapellestraat 5 , 3421 CT Oudewater, Utrecht
Het Groene Hart

E-mail

Over Groene Hart Huizen Makelaars

Al meer dan 30 jaar luisteren wij naar uw wensen, zoeken die ene woning die bij u past en geven u deskundig advies als gecertificeerde makelaars en taxateurs. Ons werkgebied is tussen de Leidse Rijn en de Lek, tussen Utrecht en Gouda, het mooiste stuk van het Groene Hart.

Ons woningaanbod bestaat uit bijzondere, karakteristieke, vaak monumentale panden (ons specialisme), met daarnaast het aanbod van bestaande en nieuwbouwwoningen, appartementen, boerderijen, bungalows en landhuizen.

Als gecertificeerde registermakelaars en taxateurs én lid van VastgoedPro geven wij u deskundig en betrouwbaar aan- en verkoopadvies, begeleiden u met een uitgerekende hypotheekofferte, controleren de clausules in de koopakte en lezen voor u de notariële leveringakte en de nota van afrekening.
Voor de opdracht uit maken wij een waardebepaling van uw onroerende zaak en geven u een marktgericht advies, een mediaplanning en de juiste voorlichting over het aan- en/of verkooptraject.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

09-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Real Estate Agents

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Groene Hart Huizen Makelaars in Kapellestraat 5, Oudewater Utrecht 3421 CT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Gratis Offerte diensten in Oudewater Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oudewater Gratis Offerte per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oudewater Utrecht, 3421 CT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3669630]