Park Hotel weer hoofdsponsor van uniek golfevenement

Door: Harverpro Creatieve Communicatie & Pr  13-06-2007

Amsterdam, 7 juni 2007 - Op vrijdag 22 juni 2007 staat het Vondelpark voor de 13e keer in het teken van het Park Hotel Vondelpark Open. Op die dag wordt het Vondelpark omgetoverd in een professionele 18 holes golfbaan met een PAR 70 en een totale lengte van 2150 meter.

De Junior Kamer Amsterdam initieerde dit unieke golf evenement voor het eerst in 1994 met het doel om geld in te zamelen voor de renovatie en het behoud van het Vondelpark. Sindsdien hebben de jaarlijkse toernooien mee

Belangrijke relatie tussen Park Hotel en Vondelpark
Het Park Hotel speelt een bijzondere rol in dit evenement. Vanaf het eerste toernooi stelt het hotel haar faciliteiten kosteloos beschikbaar, zoals de -dit jaar gerestylde- brasserie-lounge-bar ‘The Inn at the Park’. De gasten, waaronder Right To Play-ambassadeurs Gert-Jan Liefers (atleet), Ben Sonnemans (judoka) en Chiel Warners (atleet), krijgen na de intensieve ochtend een volledig verzorgde cosmopolitan lunch geserveerd.

General Manager Bram van der Hoek vertelt waarom het hotel het Vondelpark een warm hart toe draagt: ‘Het Park Hotel ligt pal naast de entree van het Vondelpark en onze binnen- en buitenlandse gasten weten het park enorm te waarderen. Het in 1865 geopende Vondelpark, ontworpen door befaamde tuinarchitect J.D. Zocher, wordt jaarlijks door meer dan 10 miljoen mensen bezocht. Helaas heeft het park te leiden onder die populariteit, paden verzakken en het oorspronkelijke ontwerp vervaagt. Het Park Hotel, dat zelf in 1889 de hoteldeuren opende, vindt het een eer om bij te dragen aan het herstel.’
De sponsoring bestaat naast de uitgebreide lunch voor alle deelnemers uit een hoofdprijs voor het winnende team: elk lid van het team krijgt een geheel verzorgd weekendverblijf voor twee personen inclusief ontbijt en lunch.

Renovatie van het Park Hotel
Overigens is het Park Hotel zelf ook begonnen aan een grootscheepse renovatie. Beleving, design, mode, kunst en cultuur staan centraal in het nieuwe lifestyle hotelconcept. De eerste Superior rooms, Junior Suites en Executive Rooms zijn onlangs opgeleverd en worden zeer gewaardeerd door de gasten. De rest van het statige pand, waaronder alle publieke faciliteiten en de façade van het hotel, wordt in de loop van dit jaar onder handen genomen.

Inschrijven Park Hotel Vondelpark Open
De Junior Kamer Amsterdam laat weten dat er nog bedrijfsteams kunnen inschrijven voor deelname aan het Park Hotel Vondelpark Open dat van 7.30 uur tot circa 12:00 uur duurt, waarna de lunch en prijsuitreiking volgt. Meer informatie is te vinden op www.vondelparkopen.nl. Meer informatie over Park Hotel en de ‘The Inn at the Park’ is te vinden op www.parkhotel.nl en www.atthepark.nl .

(niet voor publicatie)
Meer informatie over dit bericht:
HarverPro Creatieve Communicatie & PR Park Hotel Amsterdam
Harriet Verhoeven Onno Muller (Director of Sales & Marketing)
Tel: 0348 – 560 731 Tel: 020 – 710 7212
[email protected] [email protected]


Contact Harverpro Creatieve Communicatie & Pr

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share