Advocatenkantoor Heerenstaete Advocaten & Mediation

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Herenstraat 97 , 3911 JD Rhenen, Utrecht

E-mail

Over Advocatenkantoor Heerenstaete Advocaten & Mediation

Ons kantoor Heerenstaete Advocaten & Mediation, gevestigd te Rhenen, is een kantoor met drie advocaten, waarvan een advocaat tevens NMI registermediator (gecertificeerd) en coach is. Wij bieden gespecialiseerde rechtshulp en bemiddeling aan zowel zakelijke als particuliere cliënten. Wij richten ons met name op de Gelderse Vallei, de Betuwe en de Utrechtse Heuvelrug. Uiteraard zijn ook cliënten buiten deze regio's op ons kantoor van harte welkom en staan wij hen graag bij in juridische aangelegenheden en/of mediation. Wij vinden het belangrijk om op effectieve wijze kwaliteit te leveren tegen een aanvaardbare prijs.

Ons kantoor in Rhenen laat zich het best omschrijven als een laagdrempelige organisatie, waarbij de cliënten zich prettig voelen. Kwaliteit, zorgvuldigheid en bereikbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wanneer spoed is vereist, zorgen wij voor een snelle afwikkeling. Voordat wij overgaan tot het nemen van juridische stappen, bekijken wij eerst of het mogelijk is het geschil buiten de rechter om te regelen. Dit kan door middel van bemiddeling (mediation), maar ook door in overleg te treden met de wederpartij en zijn/haar advocaat. Wij voeren slechts gerechtelijke procedures wanneer dat niet anders kan. Daarbij trachten wij voorafgaand aan de procedure de cliënt een reële inschatting te geven van de (proces)kansen en kosten. Ook zaken die in aanmerking komen voor een toevoeging/gefinancierde rechtsbijstand worden door ons kantoor behandeld.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Lawyers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Advocatenkantoor Heerenstaete Advocaten & Mediation in Herenstraat 97, Rhenen Utrecht 3911 JD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Rhenen Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rhenen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rhenen Utrecht, 3911 JD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826532]