bandzaag metaalzaagmachine lintzaagmachine Maxx Bernado MBS280DG

bandzaag metaalzaagmachine lintzaagmachine Maxx Bernado MBS280DG van Den Hertog Machines BV

Door: Den Hertog Machines BV  12-11-2008
Trefwoorden: Metaal, Staal, Pers

Den Hertog Machines B.V. te Rhenen leverancier van nieuwe en gebruikte metaalbewerking machines heeft een nieuwe bandzaagmachine type MBS280DG van het merk Maxx Bernardo in het verkoopprogramma. Deze lintzaagmachine heeft een grote zaagcapaciteit van rond 225mm. Deze geïmporteerd horizontale bandzaagmachine komt uit Oostenrijk. De bandzaagmachine heeft een zwenkbare zaagbeugel to 60 graden. Tevens is de machine voorzien van een manometer voor het opmeten van de zaagbandspanning.
De snelheid van de zaagbeugel wordt met een hydraulische neerlaat cilinder traploos geregeld. Hierdoor kan voor iedere situatie de juiste daalsnelheid worden ingesteld.
Lintzaagmachine worden ingezet voor het zagen van metaal, aluminium en RVS. Er zijn twee zaagsnelheden mogelijk en wel 45 en 90 m/min. De bediening is erg eenvoudig en de machine voldoet aan de CE norm. Standaard is op de metaal zaagmachine een koelunit gemonteerd zodat tijdens het zagen de spanen goed worden weggespoeld. De ruime opvangbak om de machine verzorgd de terug winning van de gebruikte koelvloeistof. Met een rollenbaan links en recht van de zaagmachine kan ieder bedrijf met deze lintzaagmachine uit de voeten en kunnen er lange stukken gezaagd worden.

Voor meer informatie Den Hertog Machines B.V. T 0317-612520 [email protected] www.denhertogbv.nl //////////////////////////

Trefwoorden: Aambeeld, Bandschuurmachine, Bandzaag, Bandzaagmachine, Bandzaagmachines, Boormachine, Borenslijpmachine, Cirkelzaag, Cirkelzaagmachine, Compressor, Draaibank, Draaibanken, Draaimachine, Elektrische Knipschaar, Elektrische Schaar, Elektrische Zetbank, Excenterpers, Freesbank, Freesmachine, Guillotineschaar, Kantenfrees, Knipschaar, Kolomboormachine, Krachtcilinder, Lintzaag, Metaal, Metaaltechniek, Pers, Pijpenwals, Plaatschaar, Plaatwals, Profielwals, Radiaalboormachine, Rolbaan, Schuurmachine, Slijpmachine, Staal, Uithoekmachine, Uitkapmachine, Uitkapper, Uitklinker, Valschaar, Velsmachine, Voormachine, Werktuigen, Zaagmachine, Zaagmachines, Zetbank, Zetbanken