Borenslijpmachine voor volhardmetaal boren. Slijpen in eigen beheer.

Borenslijpmachine voor volhardmetaal boren. Slijpen in eigen beheer. van Den Hertog Machines BV

Door: Den Hertog Machines BV  17-07-2007
Trefwoorden: Metaal, Pers, Compressor

Nieuwe slijpmachine voor volhardmetaal.

Den Hertog Machines te Rhenen heeft een nieuwe borenslijpmachine die geschikt is voor HSS, VHM en PM boren te slijpen. Niet alleen de boorhoek van 90°, 118° of 130° wordt eenvoudig en zuiver aangebracht ook de ziel wordt op deze machine vakkundig verkleind en de boor achtergeslepen. Een centerboor met een hoek van 90° kan ook met deze Den Hertog borenslijpmachine geslepen worden. De Den Hertog machine werkt op 220V en is zowel geschikt voor in de werkplaats als op karwei. Er zijn twee uitvoeringen type SA-1300 geschikt voor boordiameter 3mm tot 13mm en het type SA-2500 geschikt voor boordiameter 12mm tot 15mm.
Standaard wordt een compleet set spantangen meegeleverd in het geïntegreerde magazijn van de Den Hertog machine. Het boren slijpen gaat in drie stappen. Stap 1. Boor aanbrengen in de houder. Stap 2. Houder aanbrengen aan de zijkant om de boorhoek aan te brengen door een draaiende beweging. Stap 3. Houder aanbrengen aan de bovenzijde voor het aan brengen van de verjongde ziel van de boor.
Voor meer informatie Den Hertog Machines [email protected] www.denhertogbv.nl

copyrigt den hertog machines

Trefwoorden: Aambeeld, Bandschuurmachine, Bandzaag, Bandzaagmachine, Bandzaagmachines, Boormachine, Borenslijpmachine, Cirkelzaag, Cirkelzaagmachine, Compressor, Draaibank, Draaibanken, Draaimachine, Elektrische Knipschaar, Elektrische Schaar, Elektrische Zetbank, Excenterpers, Freesbank, Freesmachine, Guillotineschaar, Kantenfrees, Knipschaar, Kolomboormachine, Krachtcilinder, Lintzaag, Metaal, Metaaltechniek, Pers, Pijpenwals, Plaatschaar, Plaatwals, Profielwals, Radiaalboormachine, Rolbaan, Schuurmachine, Slijpmachine, Uithoekmachine, Uitkapmachine, Uitkapper, Uitklinker, Valschaar, Werktuigen, Zaagmachine, Zaagmachines