Den Hertog Machine B.V. dealer BEWO afkortmachines voor de metaalbewerking

Den Hertog Machine B.V. dealer BEWO afkortmachines voor de metaalbewerking van Den Hertog Machines BV

Door: Den Hertog Machines BV  11-06-2009
Trefwoorden: Persen, Compressoren, Draaibank

Den Hertog Machines B.V. te Rhenen, het machinecentrum van Nederland, is sinds kort officieel dealer van Bewo Cutting Systems BV. Binnen het verkoopprogramma is Bewo een gewenste aanvulling op het gebied van het zagen van metaal, en kunststof producten. ‘Zo’n oer Hollands merk als Bewo wil ik kunnen verkopen en leveren vanwege de bewezen kwaliteit’ aldus Eric den Hertog. ‘Ook is het leveren van onderdelen goed geregeld bij Bewo’. Het klemmen en zagen met een Bewo zaagmachine is naar lange jaren nog steeds oerdegelijk het vertrouwd. Bewo zaagmachines worden in de praktijk toegepast op scholen, onderhoudswerkplaatsen, technische diensten en overheidsinstellingen. Er zijn twee keuze mogelijkheden met betrekking tot de zaagdiameter van de Bewo cirkelzaagmachine en wel rond 250mm en rond 315mm. Beide cirkelzaagmachines zijn uit voorraad of met een korte levertijd te leveren. Een krachtige elektromotor zorgt voor een stabiele en constante zaagsnelheid. De klem is stabiel en krachtig en kan zo nodig, zoals veel onderdelen vervangen worden, bij intensief gebruik.
Op de site van Den Hertog Machines BV staan de Bewo zaagmachines vermeld met de relevantie prijs informatie en technische gegevens. Bij de nieuwste uitvoeringen zijn er een aantal verbeteringen doorgevoerd. Met name het bereiken van de Bewo koelwaterpomp is sterk vereenvoudigd. Door deze aan de zijkant van de Bewo zaagmachine benaderbaar te maken is het onderhoud of vervangen van de Bewo koelwaterpomp een koud kunstje geworden. De Bewo cirkelzaagmachine kan uitgevoerd worden met een pneumatische klem. Dit is in de praktijd erg handig als er veel en frequent gezaagd moet worden. Verder is de machine voorzien van een frisse groene kleur die aangename uitstraling heeft.
Verder zijn er originele Bewo rollenbanen leverbaar. Al dan niet voorzien van een direct afleesbare aanslag. De eerste opdracht is reeds geplaatst bij Bewo Cutting Systems BV. Zij leveren rechtstreeks aan de klant van Den Hertog Machines BV een CPO 315 LT met een extra zaagblad.

Voor meer informatie Den Hertog Machines B.V. T 0317-612520 info@denhertogmachines.nl www.denhertogmachines.nl

Trefwoorden: Aanvoerapparaten, Afzuigingen, Band- En Cirkelzaagmachines, Bandschuurmachines, Bandzaagmachine, Buizenponsen, Cirkelzaagmachine, Cirkelzaagmachines, Combimachine, Compressoren, Draaibank, Draaibanken, Freesbank, Freesbanken, Freesmachine, Garagepersen, Hoekenbuigers, Houtbewerking Machines, Houtdraaibank, Houtsplijtmachine, Interntransport, Kantenfreesmachines, Kolomboormachine, Kolomboormachines, Kraalmachines, Kraalstafen, Langgatboormachine, Lintzaagmachines, Loodgieters Machines, Metaalbewerking Machines, Pengatmachine, Persen, Plaatscharen, Profielwals, Profielwalsen, Radiaalboormachines, Rolbanen, Rolboken, Schuurmachine, Slagschaar, Slagscharen Vingerzetbanken, Slijpmachine, Slijpmachines, Stofafzuiging, Tafelboormachines, Tafelboormnachine, Tafelcirkelzaag, Uithoeker, Uithoekmachines, Uitklinkers, Universeelmachine, Vandiktebank, Vlakbank, Voormachines, Walsmachines, Zetbank, Zetbanken, Zinkstraten,