Den Hertog Machines dealer van Almi pijpuitklinkers pijpuithapper

Den Hertog Machines dealer van Almi pijpuitklinkers pijpuithapper van Den Hertog Machines BV

Door: Den Hertog Machines BV  15-07-2009
Trefwoorden: Rondslijpen, Bandschuurmachine, Ontbramen

Den Hertog Machines B.V. te Rhenen, breidt uit met het Hollandse merk ALMI. Met ALMI pijpuitklinkers behoort veilen of frezen van pijpen tot het verleden. Het grote voordeel ten opzichte van ander uitklinkgereedschap is dat met één set meerdere diameters kunnen worden uitgeklonken zonder eerst onderdelen te moeten wisselen.
Door de speciale excentrische as-overbrenging en de hefboom wordt met geringe inspanning een grote krachtoverbrenging gerealiseerd.
De kwaliteit van lasconstructies in buizen wordt voor een groot deel bepaald door een juiste voorbereiding. ALMI pijpuitslijpers en pijpuitklinkers zijn daarbij een onmisbaar gereedschap voor de professionele buisbewerker. ALMI machines bewijzen al meer dan 20 jaar wereldwijd hun waarde.
ALMI garandeert de gebruiker dat haar pijpuitslijpers en pijpuitklinkers jarenlang de zekerheid van probleemloos, nauwkeurig en snel buizen bewerken bieden. Een garantieperiode van maar liefst 3 jaar op deze producten bewijst dat.
ALMI is de uitvinder van de Pijpuitklinkers. Overal waar gas-, stoom-, roestvrijstaal-, non-ferro en vele andere buizen en profielen onder een hoek van 90º aan elkaar gelast worden, zorgen ALMI Pijpuitklinkers uiterst snel en precies voor de juiste uitsparing. Ook voor het maken van dubbele hoekverbindingen zijn de ALMI pijpuitklinkers zeer geschikt. Daarnaast heeft ALMI een uitklinker voor het uitknippen van een zinkuitloop in ronde en rechthoekige metalen buizen.
De ALMI pijpuitklinkers bieden toegevoegde waarde door de gebruiker de zekerheid te geven dat hij jarenlang probleemloos, nauwkeurig en snel buizen kan bewerken. Een Garantie van maarliefst 3 jaar bewijst dit.
De voordelen zijn o.a. hoge productiviteit, eenvoudige en snelle bediening, meerdere diameters op 1 gereedschap, ideaal voor dubbele hoekverbindingen

Voor meer informatie Den Hertog Machines B.V. T 0317-612520 [email protected] www.denhertogmachines.nl

Trefwoorden: Almi Pijpuitklinker, Almi Uitklinker, Banden Voor Slijpmachine, Bandschuurmachine, Bernardo, Buisuiklinker, Dubbele-pijpuitklinkers, Elektrische-uitklinker, Gebruikte Bandslijpmachine, Gebruikte Ontbraammachine, Gebruikte Radiusslijpmachine, Grit By Fein Machines, Grit Pijpuitslijper, Hand-pijpuiklinker, Klinkmachine, Ontbraammachine, Ontbramen, Ontbramen Grit, Pijpuithapper, Pijpuitklinker, Pijpuitklinkers, Pijpuitslijper, Radiusslijpmachine, Radiusslijpmodule Grit, Rondslijpen, Rondslijpmodule, Schuurbanden Voor Schuurmachines, Uithapper, Uitklinker, Uitklinkers,