Draaibank, draaibanken van het merk Maxx Bernardo

Draaibank, draaibanken van het merk Maxx Bernardo van Den Hertog Machines BV

Door: Den Hertog Machines BV  18-09-2008
Trefwoorden: Metaal, Staal, Pers

Den Hertog Machines B.V. te Rhenen, het machinecentrum van Nederland, heeft een draaibank die standaard uitgerust is met digitale uitlezing. De draaibank type 910SW is van het merk Maxx Bernardo waar Den Hertog Machines B.V. dealer van is. De 910SW draaibank is uitgevoerd met geleidingen die spellingsvrij kunnen worden nagesteld. De zo genaamde spielijsten. Tussen de centers kan een werkstuk van maximaal 910mm worden op gespannen. De onderkast is standaard en geeft de mogelijkheid om gereedschap dan niet wordt gebruikt op te bergen. Onmisbaar is de werklamp die ook standaard wordt geleverd bij de draaibank. De draaibank is uitgevoerd met een krachtige 1.1 kW motor die op krachtstroom loopt 400V.
De hoofdspindel is met twee nastelbare kegellagers afgelagerd zodat ook na langdurig gebruik de speling kan worden opgeheven.
De draaibanken vinden hun weg naar onderhouds werkplaatsen, scholen, trainingcentra’s en metaalberwerking firma’s.
Den Hertog:’De draaibank biedt een goede prijs kwaliteitsverhouding aan. Dit spreekt veel bedrijven en instellingen aan en zijn daardoor gemotiveerd om deze draaibanken te kopen’.
Voor meer informatie Den Hertog Machines B.V. T 0317-612520 [email protected] www.denhertogbv.nl //////////////////////////

Trefwoorden: Aambeeld, Bandschuurmachine, Bandzaag, Bandzaagmachine, Bandzaagmachines, Boormachine, Borenslijpmachine, Cirkelzaag, Cirkelzaagmachine, Compressor, Draaibank, Draaibanken, Draaimachine, Elektrische Knipschaar, Elektrische Schaar, Elektrische Zetbank, Excenterpers, Freesbank, Freesmachine, Guillotineschaar, Kantenfrees, Knipschaar, Kolomboormachine, Krachtcilinder, Lintzaag, Metaal, Metaaltechniek, Pers, Pijpenwals, Plaatschaar, Plaatwals, Profielwals, Radiaalboormachine, Rolbaan, Schuurmachine, Slijpmachine, Staal, Uithoekmachine, Uitkapmachine, Uitkapper, Uitklinker, Valschaar, Velsmachine, Voormachine, Werktuigen, Zaagmachine, Zaagmachines