Draaibanken met prijzen op de site van Den Hertog Machines voor metaalbewerking

Draaibanken met prijzen op de site van Den Hertog Machines voor metaalbewerking van Den Hertog Machines BV

Door: Den Hertog Machines BV  15-07-2009
Trefwoorden: Draaibank, Draaibanken, Zetbank

Aan de nieuwe website is een professionele webshop gekoppeld. De bezoeker ziet direct wat de prijzen zijn incl. btw. De btw wordt uitgesplitst op de factuur voor de bedrijfsmatige gebruiker. Voor de gebruikte machines blijft gelden dat de prijzen op aanvraag zijn.
Een compleet programma nieuwe metaalbewerking machines wordt met prijs en al gepresenteerd. Van draaibank tot tafelboormachine en van zetbank tot pijpuitklinker. Na het plaatsen van een bestelling is deze ook gewoon te volgen wat de status is. Tevens krijgt de koper een bericht van de activiteiten en de status rondom het bestelde product. De betaling is middels een factuur die per mail of per post wordt toegestuurd.
Door met een aangemaakte account te werken kan er sneller worden afgerekend, kunnen er meerdere verzendadressen worden opgeslagen en een verlanglijstje worden gemaakt. Tevens kan de order geschiedenis worden geraadpleegd.

Het zoeken naar een bepaalde machine wordt vergemakkelijkt door de overzichtelijke categorieën. Tevens wordt er bij het gebruik maken van het zoekveld een vooruitblik gegeven met visuele plaatjes. Dit verhoogd de vindbaarheid. Verder worden er populaire merken getoond die gelijk een overzicht geven van de vermelde machines op de website.
Intelligent is de software ook omdat deze de laatst bezochte producten een bepaalde tijd onthoud.


Voor meer informatie Den Hertog Machines B.V. T 0317-612520 [email protected] www.denhertogmachines.nl

Trefwoorden: Ai-hembrug-draaibank, Bernardodraaibank, Combinatiemachine, Draaibank, Draai-bank, Draaibanken, Draai-banken, Draaibank-freesbank, Draaien-frezen, Draaimachine, Draaimachines, Emco Draaibank, Gebruikte Zetbank, Metaaldraaibank, Metaal-draaibank, Metaaldraaibanken, Metaal-draaibanken, Optimumdraaibank, Quantumdraaibank, Weissdraaibank, Zetbank,