Epple machines worden geleverd door Den Hertog Machines Rhenen het machinecentrum.nl voor u!

Door: Den Hertog Machines BV  09-07-2007
Trefwoorden: Pers, Compressor, Boormachine

Den Hertog Machines dealer van Epple.

Den Hertog Machines te Rhenen, het machinecentrum van Nederland en leverancier van nieuwe en gebruikte machines en industriële goederen heeft het dealerschap van het fabrikaat Epple gekregen.

Epple is een Duitse fabrikant van machines die een gunstige prijs kwaliteit verhouding hebben. Het programma bestaat uit verspanende machines zoals draaibanken, freesmachines, boor- freesmachines, enz. En uit niet verspanende machines zoals zetbank, hand- en elektrische wals, profielwals en niet te vergeten de combinatie machines zetbank, knipschaar en plaatwals.

Met dit programma van Epple bouwt Den Hertog Machines zijn machinecentrum gestaag uit.

In het programma van Epple is een goed geselecteerde hoeveelheid machines te vinden. Deze machines voldoen aan de CE normering en zijn zo nodig voorzien van extra noodstoppen en beschermkappen.
De levering is rechtstreeks uit Duitsland en is door transport slechts enkele dagen. Epple heeft als huis kleur geel zodat ze zich onderscheid van alle andere merken. De markt trekt voor dit programma erg aan.
Bezoek vrijblijvend onze website www.machinecentrum.nl en kijk even rond. Staat uw machine er niet bij laat het ons even weten. Misschien kunnen wij u toch van dienst zijn. Wij bezorgen op verzoek ook thuis.

Den Hertog Machines
Bezoekadres op afspraak ook op zaterdag:
Bergweg 43a/ Boslandweg
3911 VA RHENEN

Postadres:
Seringplantsoen 3
3911 ZR RHENEN

T. 0317-612520
M. 06-33978459
E. [email protected]
I. www.machinecentrum.nl

Copyright Den Hertog Machines

Trefwoorden: Aambeeld, Afzuiging, Bandschuurmachine, Bandzaagmachine, Bernardo, Boormachine, Buizenpons, Cirkelzaag, Compressor, Contimac, Draaibank, Draaimachine, Epple, Freesbank, Freesmachine, Huvema, Kantenfrees, Knipschaar, Kolomboormachine, Krachtcilinder, Lintzaag, Loodgieters Machines, Machinecentrum, Metaalbewerking Machines, Pers, Profielwals, Quantum, Rolbaan, Rolbok, Slijpmachine, Solberga, Tengtools, Uithoekmachine, Uitklinker, Vynckier, Werktuigen, Zaagmachine