JORG slagschaar tafelschaar doorloop schaar zinkschaar typwe 4121

JORG slagschaar tafelschaar doorloop schaar zinkschaar typwe 4121 van Den Hertog Machines BV

Door: Den Hertog Machines BV  16-02-2009
Trefwoorden: Metaal, Staal, Pers

De JÖRG (zink) slagschaar 4121 is een kwalitatief goede schaar die uitstekend geschikt is om zink/ koper/ staal/ Aluminium tot ca.1 mm te knippen. Het te snijden materiaal wordt geklemd met de voet. Zo blijven beide handen vrij om de plaat te verschuiven en de slagboom te bedienen. De slagboom komt in zijn oude positie terug door middel van de krachtige trekveer. Er is tevens een verende achteraanslag gemonteerd met een bereik van 0-500 mm en is eenvoudig met de hand te verschuiven. De achteraanslag wordt e.v.t. vastgezet met twee handels. Op de werktafel is een handige haaksgeleiding gemonteerd voor het haaks knippen van het plaatmateriaal. Er zijn standaard hoogwaardige messen gemonteerd die lang scherp blijven. Een JÖRG machine die zijn kwaliteit en nut heeft bewezen in de praktijk.

Technische gegevens:
JÖRG type : slagschaar 4121
Capaciteit : 1020 x 1 mm
Materiaal : zink/ staal/ koper/ aluminium
Gewicht : 126 kg
Afmetingen : 1650 x 780 x 800
Standaard : verende achteraanslag 0-500mm, klemming d.m.v. voetpedaal, haaksgeleiding op werktafel, gehard stalen messen.

Trefwoorden: Aambeeld, Bandschuurmachine, Bandzaag, Bandzaagmachine, Bandzaagmachines, Boormachine, Borenslijpmachine, Cirkelzaag, Cirkelzaagmachine, Compressor, Draaibank, Draaibanken, Draaimachine, Elektrische Knipschaar, Elektrische Schaar, Elektrische Zetbank, Excenterpers, Freesbank, Freesmachine, Guillotineschaar, Kantenfrees, Knipschaar, Kolomboormachine, Krachtcilinder, Lintzaag, Metaal, Metaaltechniek, Pers, Pijpenwals, Plaatschaar, Plaatwals, Profielwals, Radiaalboormachine, Rolbaan, Schuurmachine, Slijpmachine, Staal, Uithoekmachine, Uitkapmachine, Uitkapper, Uitklinker, Valschaar, Velsmachine, Voormachine, Werktuigen, Zaagmachine, Zaagmachines, Zetbank, Zetbanken