Kolomboormachine van Contimac in het programma van Den Hertog Machines het Machinecentrum.nl voor u!

Door: Den Hertog Machines BV  30-07-2007
Trefwoorden: Metaal, Staal, Pers

Den Hertog Machines te Rhenen, het machine centrum van Nederland heeft een nieuwe kolomboormachine van het merk Contimac in haar programma opgenomen. Deze robuuste kolomboormachine met tandwielaandrijving heeft een krachtige inductiemotor met 2 snelheden en 8 boorspindel snelheden. Goed inzetbaar voor het maken of aanpassen van gootbeugels en andere boor werkzaamheden. De hoogte verstelling van de boorunit is via een tandheugel die bediend wordt met een handzame slinger. De kolomboormachine heeft een automatische gereedschap uitwerping. Hierdoor wordt er tijd uitgespaard tijdens het wisselen van het gereedschap. De robuuste werktafel is en hoogte verstelbaar via een tandheugel. De booras is voorzien van precisiekogel lagering en kegelrol lagering. De massieve grote voetplaat is voorzien van T- groeven voor het monteren van allerlei hulpstukken of een eenvoudig boorklem.
Volgens CE is de kolomboormachine uitgevoerd met een noodstop en nulspanningsschakelaar. Als de boorkopbeveiliging wordt weg gedraaid wordt de voeding van de kolomboormachine onderbroken.
De boorspindel kan linksen rechts omdraaien en de boortafel is draaibaar. De kolom is stevig uitgevoerd en heeft een diameter van 100mm. De kolomboor heeft een boorvermogen van 25mm en een maximaal toerental van 2900 n/min. Deze kolomboor is geschikt voor scholen, onderhoud werkplaatsen, technische diensten, installateurs en loodgieters.
Voor meer informatie Den Hertog Machines T 0317-612520 [email protected] www.machine-centrum.nl //////////////////////////

Vertrouwend hiermee van dienst te zijn geweest verblijven wij.

Met vriendelijke groet,
DEN HERTOG MACHINES


Eric den Hertog

copy right Den Hertog Machines

Trefwoorden: Aambeeld, Bandschuurmachine, Bandzaag, Bandzaagmachine, Bandzaagmachines, Boormachine, Borenslijpmachine, Cirkelzaag, Cirkelzaagmachine, Compressor, Draaibank, Draaibanken, Draaimachine, Elektrische Knipschaar, Elektrische Schaar, Elektrische Zetbank, Excenterpers, Freesbank, Freesmachine, Guillotineschaar, Kantenfrees, Knipschaar, Kolomboormachine, Krachtcilinder, Lintzaag, Metaal, Metaaltechniek, Pers, Pijpenwals, Plaatschaar, Plaatwals, Profielwals, Radiaalboormachine, Rolbaan, Schuurmachine, Slijpmachine, Staal, Uithoekmachine, Uitkapmachine, Uitkapper, Uitklinker, Valschaar, Werktuigen, Zaagmachine, Zaagmachines