Lintzaag of bandzaag voor universeel gebruik in de metaal branche Machinecentrum.nl

Lintzaag of bandzaag voor universeel gebruik in de metaal branche Machinecentrum.nl van Den Hertog Machines BV

Door: Den Hertog Machines BV  21-12-2007
Trefwoorden: Metaal, Staal, Pers

Den Hertog Machines B.V. te Rhenen, het machine centrum van Nederland voor nieuwe en gebruikte machines, heeft in het programma een horizontale lintzaag type HBS 275 van het merk Bernardo Maxx. Dit is een nieuwe machine die verkocht wordt in het verkoop programma van Den Hertog Machines B.V.
De lintzaag staat op een machinevoet en is voorzien van een manometer om de bladspanning te kunnen aflezen. De afmetingen van de lintzaagmachine is gering zodat deze geschikt is voor het gebruik op scholen, reparatie – en machinebouw werkplaatsen.
De lintzaag kan ingezet worden voor het zagen van profielen, buizen, kokers en massieve materialen van ijzer en non- ferro materialen.
Standaard is de lintzaag type HBS 275 voorzien van een torsievrije zaagbeugel van gietijzer. Een eenvoudig en overzichtelijk bedieningspaneel maakt de lintzaag prettig in gebruik.
De bandsnelheid van de horizontale bandzaagmachine is eenvoudig met een schakelaar te bedienen van 40/90m/min.
De koelwaterpomp zorgt voor een constante aanvoer van zaagolie om de lintzaag te koelen en de spanen weg te spoelen.
Met gemak zaagt de horizontalebandzaag rond en vierkant in de verschillende hoeken van 90, 45 en 60 graden.


Voor meer informatie Den Hertog Machines T 0317-612520 info@denhertogbv.nl www.denhertogbv.nl //////////////////////////

Trefwoorden: Aambeeld, Bandschuurmachine, Bandzaag, Bandzaagmachine, Bandzaagmachines, Boormachine, Borenslijpmachine, Cirkelzaag, Cirkelzaagmachine, Compressor, Draaibank, Draaibanken, Draaimachine, Elektrische Knipschaar, Elektrische Schaar, Elektrische Zetbank, Excenterpers, Freesbank, Freesmachine, Guillotineschaar, Kantenfrees, Knipschaar, Kolomboormachine, Krachtcilinder, Lintzaag, Metaal, Metaaltechniek, Pers, Pijpenwals, Plaatschaar, Plaatwals, Profielwals, Radiaalboormachine, Rolbaan, Schuurmachine, Slijpmachine, Staal, Uithoekmachine, Uitkapmachine, Uitkapper, Uitklinker, Valschaar, Voormachine, Werktuigen, Zaagmachine, Zaagmachines