Machines voor de metaalbewerking koop je bij Den Hertog Machines Rhenen nieuw en gebruikt!

Machines voor de metaalbewerking koop je bij Den Hertog Machines Rhenen nieuw en gebruikt! van Den Hertog Machines BV

Door: Den Hertog Machines BV  09-07-2007
Trefwoorden: Metaal, Pers, Compressor

Welkom bij Den Hertog Machines, het machinecentrum voor u!

Wij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van machines en industriële goederen en dat zowel nationaal als internationaal. Ook hebben wij een eigen service dienst die u kan helpen bij storing en onderhoud aan de machines. Tevens leveren wij ook de onderdelen voor de machines.
Het assortiment is op onze website te bezichtigen. Staat uw machine er niet bij laat het ons gerust weten. Van tijd tot tijd zijn er aantrekkelijke actie´s en worden er nieuwe machines gepresenteerd. Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op. Wellicht kunnen wij u toch van dienst zijn.

Kortom: Den Hertog Machines is het machinecentrum voor u!


Wij bezorgen op verzoek ook thuis.

Den Hertog Machines
Bezoekadres op afspraak ook op zaterdag:
Bergweg 43a/ Boslandweg
3911 VA RHENEN

Postadres:
Seringplantsoen 3
3911 ZR RHENEN

T. 0317-612520
M. 06-33978459
E. [email protected]
I. www.machinecentrum.nl

Copyright Den Hertog Machines

Trefwoorden: Aambeeld, Bandschuurmachine, Bandzaag, Bandzaagmachine, Boormachine, Borenslijpmachine, Cirkelzaag, Cirkelzaagmachine, Compressor, Draaibank, Draaimachine, Elektrische Knipschaar, Elektrische Schaar, Elektrische Zetbank, Excenterpers, Freesbank, Freesmachine, Guillotineschaar, Kantenfrees, Knipschaar, Kolomboormachine, Krachtcilinder, Lintzaag, Metaal, Metaaltechniek, Pers, Pijpenwals, Plaatschaar, Plaatwals, Profielwals, Radiaalboormachine, Rolbaan, Schuurmachine, Slijpmachine, Uithoekmachine, Uitkapmachine, Uitkapper, Uitklinker, Valschaar, Werktuigen, Zaagmachine