metaal afkortzaagmachine Maxx Bernardo CS 315L

metaal afkortzaagmachine Maxx Bernardo CS 315L van Den Hertog Machines BV

Door: Den Hertog Machines BV  16-02-2009
Trefwoorden: Metaal, Staal, Pers

Zagen zonder zaagbreuk

Den Hertog Machines B.V. te Rhenen, het machinecentrum van Nederland, heeft de robuuste metaal afkortzaag in het programma van het merk Bernardo.
Het type CS315L heeft een zaagblad diameter van 315mm en is daarmee in staat om een buis van rond 110mm te zagen. De metaal cirkelzaag wordt aangedreven met een 400V krachtstroom motor.
De machineklem is horizontaal instelbaar en de zaagkop kan in 45 en 60 graden worden verdraaid. De klem is dubbel centrerend en daardoor erg betrouwbaar in gebruik. Werkstukken worden met dit systeem veilig vast geklemd. De machine is eigenlijk een copy van een Bewo zaagmachine.
Standaard wordt de afkortzaag geleverd met een onderkast en is voorzien van een koelunit en filter.
Het type CS315L heeft twee snelheden 18-36 tpm waardoor de cirkelzaag machine geschikt is voor het zagen van staal en RVS materiaal. Met zijn eigen gewicht van 270 Kg is de machine stabiel en stevig gebouwd. De zaagmachines hebben hun weg gevonden naar constructie werkplaatsen, mechanisatie bedrijven, scholen en opleiding centra’s en overheidsinstellingen.
Voor de veiligheid is er een noodstop aanwezig en is de handgreep voor de bediening voorzien van een 24V veiligheidsschakelaar.
Door de gemonteerde slipkoppeling is het bijna uitgesloten dat er nog zaagbreuk optreed.
Tevens is de beschermkap automatisch gesloten als de machine niet wordt gebruikt. Bij het zagen opent automatisch de beschermkap zich. Hiermee is de hoogste veiligheid gegarandeerd voor degene die met de machine werkt.
De 230V uitvoering is het type KKS250 met een zaagblad diameter van 250mm.
Voor meer informatie Den Hertog Machines B.V. T 0317-612520 info@denhertogbv.nl www.denhertogbv.nl //////////////////////////

Trefwoorden: Aambeeld, Bandschuurmachine, Bandzaag, Bandzaagmachine, Bandzaagmachines, Boormachine, Borenslijpmachine, Cirkelzaag, Cirkelzaagmachine, Compressor, Draaibank, Draaibanken, Draaimachine, Elektrische Knipschaar, Elektrische Schaar, Elektrische Zetbank, Excenterpers, Freesbank, Freesmachine, Guillotineschaar, Kantenfrees, Knipschaar, Kolomboormachine, Krachtcilinder, Lintzaag, Metaal, Metaaltechniek, Pers, Pijpenwals, Plaatschaar, Plaatwals, Profielwals, Radiaalboormachine, Rolbaan, Schuurmachine, Slijpmachine, Staal, Uithoekmachine, Uitkapmachine, Uitkapper, Uitklinker, Valschaar, Velsmachine, Voormachine, Werktuigen, Zaagmachine, Zaagmachines, Zetbank, Zetbanken