Nieuwe en gebruikte Grit ontbraammachine radiusslijpmachine bandslijpmachine dealer Den Hertog

Nieuwe en gebruikte Grit ontbraammachine radiusslijpmachine bandslijpmachine dealer Den Hertog van Den Hertog Machines BV

Door: Den Hertog Machines BV  18-08-2009
Trefwoorden: Rondslijpen, Gebruikte Machine, Bandschuurmachine

Nieuw: Grit bandslijpmachine GIS 150 met hoog vermogen.

Den Hertog Machines BV te Rhenen is leverancier van nieuwe en gebruikte metaalbewering machines. Als officieel dealer van Grit by Fein leveren ze ontbraammachines, radiusslijpmachines en bandschuurmachines.
De naam GRIT staat al 25 jaar voor uitstekend slijpvermogen in de professionele metaal- en staalbouw. Met de GRIT GIS serie bewijst FEIN eens te meer dat bij industrieel bandslijpen consequente kwaliteit de norm is: krachtig, compact en zonder compromissen wat betreft kwaliteit en comfort – ideaal voor extreem slijpwerk bij staal en roestvrij staal in de metaalverwerkende industrie.

De GRIT GIS 150 bandslijpmachines overtuigen bovendien door een eenvoudige inbedrijfstelling en talrijke doordachte uitrustingsdetails, die consequent zijn afgestemd op het dagelijkse bandslijpen. Met dit concept bieden zij bij de beste productkwaliteit.

De GRIT GIS bandslijpmachines zijn ideaal voor dagelijks slijpen, ontbramen en afslijpen. Deze standaardtaken in de metaalbouw worden vergemakkelijkt door een groot aantal constructieve details. Door de absoluut eenvoudige installatie en de fasewissel, die in de stekker is geïntegreerd, zijn de GRIT GIS bandslijpmachines overal in zeer korte tijd opgebouwd en dus meteen gereed voor gebruik.

Consequent en rechtlijnig.
Nadat de bovenste afdekking op de in hoogte verstelbare vlakslijptafel is geopend of helemaal is verwijderd, kan het vlakslijpen plaatsvinden. De grafietbekleding tussen slijpband en steun dient als perfecte glij-onderlaag en ontziet zo de slijpband.

Maximaal vermogen.
De ideale oplossing, wanneer het gaat om standaardtoepassingen bij het bandslijpen. De krachtige draaistroommotor in combinatie met de speciaal gegroefde GRIT contactschijf en de GRIT slijpbanden met groot vermogen zorgen voor een hoogwaardige bewerkingssnelheid en een perfecte kwaliteit van het werk, ook bij langdurig gebruik.

Gewoon geniaal.
De gasveerspanning compenseert maattoleranties van de banden automatisch. In combinatie met een aandrijfschijf die is voorzien van een polyurethaan coating, ontstaat een optimale bandspanning – zonder doorslippen.

In het oog springende zaken van de bandschuurmachine type GIS 75 / GIS 150
Rustige loop: Aandrijfschijf met polyurethaan coating voor geruisloze loop zonder trillingen en de langste levensduur.
Motorvermogen: Draaistroommotor met 4 kW motorvermogen, ontworpen voor langdurig gebruik. Gemonteerde CEE-stekker met fasewissel – zonder elektricien meteen gereed voor gebruik.
Verwerkingskwaliteit: Robuuste, gelaste machineconstructie voor professioneel gebruik in handwerk en industrie.
Bandspanning: Gepatenteerd bandspanprincipe: een gasvering regelt de bandspanning automatisch en maakt eenvoudig opspannen van de banden mogelijk.
Extra voordeel: In hoogte verstelbare vlakslijptafel – als deze niet wordt gebruikt, kan deze worden neergelaten om de grafietbekleding te beschermen tegen slijtage.
Afslijpen: Contactschijf met spiraalgroef voor duidelijk hogere afslijpcapaciteit.
Bedieningscomfort: Werkhoogte, spanenopvang, aanslag, slijpsleuf en oogbescherming zonder gereedschap instelbaar.
Afzuiging: Aansluitmogelijkheid voor externe afzuiginstallaties geïntegreerd.
Systematisch hoogwaardig.
Professioneel verspanend vermogen wordt alleen bereikt door een hoogwaardige slijpband. Van oudsher zijn de GRIT slijpbanden daarom vast onderdeel van het GRIT Premium-concept. Zij bieden qua afslijpcapaciteit en levensduur permanente topprestaties. Dat maakt het gebruik van originele GRIT slijpbanden uiterst rendabel.

Trefwoorden: Banden Voor Slijpmachine, Bandschuurmachine, Bandslijpmachine, Gebruikte Bandslijpmachine, Gebruikte Machine, Gebruikte Ontbraammachine, Gebruikte Radiusslijpmachine, Grit By Fein Machines, Grit Pijpuitslijper, Kraalapparaat, Kraalbalk, Kraalijzer, Kraalijzers, Kraalmachine, Kraalstaaf, Kraalstang, Loodgieters Machines, Ontbraammachine, Ontbramen, Ontbramen Grit, Pijpuitslijper, Radiusslijpmachine, Radiusslijpmodule Grit, Rondslijpen, Rondslijpmodule, Schuurbanden Voor Schuurmachines,