Perfect uitslijpen met Grit uitslijpmachine RVS, staal en alumium

Perfect uitslijpen met Grit uitslijpmachine RVS, staal en alumium van Den Hertog Machines BV

Door: Den Hertog Machines BV  16-02-2009
Trefwoorden: Metaal, Staal, Pers

Perfect passend uitslijpen met Grit
Den Hertog Machines B.V. te Rhenen vertegenwoordigd reeds geruime tijd het bandslijp programma van Grit by Fein geschikt voor werkplaats en industrie. Exacte rondingen slijpen aan buizen is een kwestie van de juiste machine: Door de constructie van de radiusslijpmodule GXR wordt uit een GX 75 2H-basis-eenheid-bandslijpmachine in een handomdraai een professionele radiusslijpmachine - serieel uitgevoerd met diepteaanslag, dwarssledes en snelspanklem. Perfect passend uitslijpen wordt zo heel eenvoudig en duidelijk comfortabeler.
Slijpen van buizen, profielen of massief materiaal - de radiusslijpmodule GXR is er voor gemaakt. En dat standaard: bijvoorbeeld met een steeds onder de vereiste hoek, precies en snel instelbare dwarsslede, alsook een klem met roestvrijstalen wangen en unieke snelspanklem. Dat garandeert precies en veilig slijpen. Op de snelspanklem is pantent aangevraagd.
Buizen met Ø 16 - 75 mm en een instelhoek van 30° tot 90° laten zich met de radiusslijpmodule perfect op maat uitslijpen. Het omvangrijke assortiment GRIT contactrollen voor alle gebruikelijke buisdiameters.
Een apart aan te brengen lengteaanslag voor de GXR-radiusslijpmodule garandeert resultaten van constante precisie bij serieproductie. Deze kan eenvoudig worden gemonteerd en is over een lengte van 1.000mm instelbaar. De machines worden al jaren gebruikt in tal van werkplaatsen en scholen. De machines kenmerken zich door het probleemloos en overzichtelijk gebruik.
Het bezoek adres op afspraak is: Bergweg 43a 3911 VA RHENEN. T 0317-612520
Voor meer informatie Den Hertog Machines [email protected] www.denhertogbv.nl //////////////////////////

Trefwoorden: Aambeeld, Bandschuurmachine, Bandzaag, Bandzaagmachine, Bandzaagmachines, Boormachine, Borenslijpmachine, Cirkelzaag, Cirkelzaagmachine, Compressor, Draaibank, Draaibanken, Draaimachine, Elektrische Knipschaar, Elektrische Schaar, Elektrische Zetbank, Excenterpers, Freesbank, Freesmachine, Guillotineschaar, Kantenfrees, Knipschaar, Kolomboormachine, Krachtcilinder, Lintzaag, Metaal, Metaaltechniek, Ontbraammachine, Pers, Pijpenwals, Plaatschaar, Plaatwals, Profielwals, Radiaalboormachine, Radiusslijpmachine, Rolbaan, Schuurmachine, Slijpmachine, Staal, Uithoekmachine, Uitkapmachine, Uitkapper, Uitklinker, Uitslijpmachine, Valschaar, Velsmachine, Voormachine, Werkplaatspers, Werktuigen, Zaagmachine, Zaagmachines, Zetbank, Zetbanken,