Vingerzetbank zetbank te koop bij Den Hertog Machines Rhenen het Machinecentrum.nl voor u!

Door: Den Hertog Machines BV  09-07-2007
Trefwoorden: Pers, Compressor, Boormachine

VINGERZETBANK VOOR ZINK EN KOPER

Den Hertog Machines te Rhenen heeft een nieuwe vingerzetbank in het verkoop programma opgenomen. Den Hertog Machines levert complete zinkstraten aan de loodgieter/installateur. De nieuwe vingerzetbank heeft een capaciteit van 1050x1,5mm en is geschikt voor zink en koperwerk dat voor komt bij iedere loodgieter of installateur. Het bijzondere aan deze vingerzetbank is dat meerdere linialen zijn gedeeld. Zo kan er eenvoudig ingewikkelde zinken en koperen werkstukken worden gemaakt.
Standaard is de machine uitgevoerd met een gereedschap opbergbak. Op die manier blijft het zetgereedschap altijd bij de machine. De maximale zethoek van de zetbank is 135° (graden).
De vingerzetbank is ook zeer geschikt voor het maken van passtukken. De werking is als volgt. Het materiaal zink, koper of staal wordt tussen het boven en onderliniaal geklemd. Daarna wordt de zetbalk omhoog bewogen net zo lang tot de juiste hoek is bereikt. Vervolgens laat men de zetbalk weer zakken. Daarna wordt de zetbank geopend met de handel aan de zijkant van de machine. Met een inbussleutel worden de vingers van de zetbank op de juiste plaats vast gezet.
Wij bezorgen op verzoek ook thuis.

Den Hertog Machines
Bezoekadres op afspraak ook op zaterdag:
Bergweg 43a/ Boslandweg
3911 VA RHENEN

Postadres:
Seringplantsoen 3
3911 ZR RHENEN

T. 0317-612520
M. 06-33978459
E. [email protected]
I. www.machinecentrum.nl

Copyright Den Hertog Machines

Trefwoorden: Aambeeld, Afzuiging, Bandschuurmachine, Bandzaagmachine, Bernardo, Boormachine, Buizenpons, Cirkelzaag, Compressor, Draaibank, Draaimachine, Epple, Etage Vloer, Freesbank, Freesmachine, Houtbewerking Machines, Huvema, Interntransport, Kantenfrees, Knipschaar, Kolomboormachine, Kraalbalk, Kraalijzer, Kraalstaaf, Krachtcilinder, Lintzaag, Loodgieters Machines, Machinecentrum, Metaalbewerking Machines, Pers, Plaatschaar, Profielwals, Quantum, Rolbaan, Rolbok, Slijpmachine, Solberga, Stelling, Tafelschaar, Tengtools, Uithoekmachine, Uitklinker, Vynckier, Werktuigen, Zaagmachine, Zinkstraat