Zaagmachines van Contimac in het programma van Den Hertog Rhenen het machinecentrum.nl voor u!

Zaagmachines van Contimac in het programma van Den Hertog Rhenen het machinecentrum.nl voor u! van Den Hertog Machines BV

Door: Den Hertog Machines BV  13-07-2007
Trefwoorden: Machines, Pers, Compressor

Den Hertog Machines te Rhenen, leverancier van nieuwe en gebruikte machines met eigen service dienst, heeft nieuw in haar programma een lijn lintzagen van het merk Contimac. Deze lijn bestaat uit eenvoudige draagbare lintzagen met een zaagvermogen van rond 85mm en meer professionelere half automaten tot een bereik van rond 270mm. Een lintzaagmachine van de nieuw lijn is:

De stationaire lintzaagmachine met het type WE 270 DS is bijvoorbeeld een professionele lintzaag met een vermogen van 230mm rond. Deze machine is uitgevoerd met een gietstalen uitvoering waardoor de lintzaag uiterst stabiel en betrouwbaar is met het zagen. De aandrijving bestaat uit een gehard en geslepen bronzen wormwiel zodat de levensduur van de lintzaag aanmerkelijk wordt verlengt. De daalsnelheid is hydraulisch in te stellen voor automatisch zagen of volledig handmatig zagen. De loopwielen, waar overheen de lintzaag loop tijdens het zagen zijn nauwkeurig in te stellen.
De zaagarm is eenvoudig in te stellen, zodat werkstukken niet in het midden van de werkplaats liggen. Het bedieningspaneel is voorzien van een nulspannigsschakelaar en een thermische beveiliging. Verder is het bedieningspaneel erg overzichtelijk en gemakkelijk te bedienen. Het zagen onder verstek is ook al geen enkel probleem. Naar links kan de lintzaagmachine 45 graden en naar rechts 60 graden en dat door middel van de verplaatsbare spanklem, het zo genaamde dubbel verstek.
Het excentersnelspanklem wordt gebruikt om het materiaal wat rond of vierkant of een andere vorm heeft op een veilige wijze te klemmen. De lintzaagmachine wordt compleet geleverd met een koelpomp met reservoir en een onderstel zodat de machine op werkhoogte staat. De 1,5Kw motor wordt met krachtstroom aangedreven.
Voor meer informatie Den Hertog Machines T 0317-612520 [email protected] www.machine-centrum.nl

copyright Den Hertog Machines Rhenen

Trefwoorden: Aambeeld, Afzuiging, Bandschuurmachine, Bandzaagmachine, Bernardo, Boormachine, Buizenpons, Cirkelzaag, Compressor, Contimac, Draaibank, Draaimachine, Epple, Etage Vloer, Freesbank, Freesmachine, Huvema, Interntransport, Kantenfrees, Knipschaar, Kolomboormachine, Kraalbalk, Kraalijzer, Kraalstaaf, Krachtcilinder, Lintzaag, Loodgieters Machines, Machinecentrum, Machines, Pers, Plaatschaar, Profielwals, Quantum, Rolbaan, Rolbok, Slagschaar, Slijpmachine, Solberga, Stelling, Tafelschaar, Tengtools, Uithoekmachine, Uitklinker, Vynckier, Werktuigen, Zaagmachine, Zinkstraat