Grebbeberg Pannekoekhuis De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Grebbeweg 101 , 3911 AV Rhenen, Utrecht

E-mail

Over Grebbeberg Pannekoekhuis De

Pannekoekhuis “De Grebbeberg” heeft zijn naam te danken aan zijn ligging op de 52 meter hoge heuvel “De Grebbeberg”, die de zuidoostelijke punt vormt van de Utrechtse Heuvelrug.
De ligging van Pannekoekhuis “De Grebbeberg” is aan het Grebbebos en naast “Ouwehands Dierenpark”, een dierenrijk waar de gehele dag veel te beleven valt voor jong en oud. Na een dag genieten in dit fantastische park, kunt u lopend een bezoekje brengen aan het pannekoekhuis.

Het pannekoekhuis is stijlvol ingericht en heeft een fraai overdekt (en verwarmd) terras. Voor de kinderen hebben wij buiten een groot speeltoestel en bieden wij het gehele jaar door leuke kindermenu’s met verrassing.
Voor specifieke wensen en/of vragen, kunt u gerust telefonisch contact opnemen.

Wij hopen u in de toekomst een keer te mogen begroeten!

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Restaurants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Grebbeberg Pannekoekhuis De in Grebbeweg 101, Rhenen Utrecht 3911 AV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurants diensten in Rhenen Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rhenen Restaurants per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rhenen Utrecht, 3911 AV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815869]