Ingrid Luimes Coaching & Training

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Herenstraat 97 , 3911 JD Rhenen, Utrecht

E-mail - Geen ingevoerd

Over Ingrid Luimes Coaching & Training

Welkom!

Het is mijn passie om met mensen te werken en hierbij de diepgang te zoeken. Vanuit echt contact begeleid ik mensen op een professionele en persoonlijke wijze wanneer zij vastlopen in hun privésituatie of werksituatie. In het familiebedrijf zijn privé en werk met elkaar verweven. Vanuit mijn persoonlijke achtergrond, opleiding en ervaring heb ik van coaching in familiebedrijven mijn specialisatie gemaakt.

Iedereen heeft weleens een periode dat het niet gaat zoals je zou willen en je er zelf niet uitkomt. Herken je dit? Denk dan eens aan coaching.

"Coaching brengt je verder."

Lastige situaties dagen je uit om oplossingen of antwoorden te vinden. Een crisis biedt groeikansen. Coaching maakt je emotioneel sterker, maakt dat je je kracht hervindt en meer focus krijgt. Je komt erachter wie je bent, wat je drijft en waar je verlangens zitten.

In familiebedrijven kan de verwarring zelfs nog groter en onduidelijker zijn. Bij communicatieproblemen is het vaak onduidelijk waar de bron hiervan zich bevindt: is dat in de privésituatie, in de werksituatie of in allebei? Grote loyaliteit en/of de gezamenlijk gedragen opvatting "wij hangen de vuile was niet buiten", zorgen ervoor dat de conflicten in familiebedrijven onder de oppervlakte blijven en dus niet worden aangepakt. De gevolgen kunnen desastreus zijn, bijvoorbeeld een opvolging die niet doorgaat. Tijdige coaching kan dit voorkomen.

Jij individueel, maar ook je partner en je familie zijn welkom voor een gratis kennismakingsgesprek. Klikt het tussen ons, dan doe ik een voorstel hoe een coachingstraject er uit kan zien, zodat jij/jullie oplossingsgerichte keuzes kunt/kunnen maken.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Life Coaching

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Ingrid Luimes Coaching & Training in Herenstraat 97, Rhenen Utrecht 3911 JD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Rhenen Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rhenen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rhenen Utrecht, 3911 JD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826533]