Alternatief voor beurzen: machinevergelijk.nl

Alternatief voor beurzen: machinevergelijk.nl van Machinevergelijk.nl

Door: Machinevergelijk.nl  16-02-2009
Trefwoorden: Machines, Metaalbewerking, Draaibank

Alternatief voor beurzen: machinevergelijk.nl
Machinevergelijk.nl is gevestigd in Rhenen. Machinevergelijk.nl is een vrij toegankelijke website waar metaal- en houtbewerkingmachines vergeleken worden. Er kan eenvoudig op merk gezocht worden met de zoekfunctie. Na het selecteren van de gewenste machines wordt er met de vergelijkknop een helder overzicht getoond. De verschillen tussen de machines zijn in een oog opslag duidelijk.
Recent zijn de bandzaagmachines van Kasto, FMB en Behringer toegevoegd. Ook het plaatbewerking programma van Ras, Darley en Boschert zijn geplaatst op de site. Hiermee komt de tellerstand op ruim 1340 machines en 91 pagina’s. De komende tijd wordt er gewoon doorgewerkt aan het uitbreiden van het aantal merken en machines. Op verzoek is het mogelijk een bepaald merk of machinelijn te plaatsen. Dit verzoek kan rechtstreeks aan Machinevergelijk.nl worden gericht.

Trefwoorden: Alternatief Voor Beurzen, Draaibank, Draaibanken, Hout Bewerking, Machines, Metaal Bewerking Machines, Metaalbewerking, Scherpe Aanbieding Machines, Zetbank, Zetbanken,