Beurzen zijn duur het alternatief is Machinevergelijk.nl

Beurzen zijn duur het alternatief is Machinevergelijk.nl van Machinevergelijk.nl

Door: Machinevergelijk.nl  16-02-2009
Trefwoorden: Website, Machines, Gereedschap

Alternatief voor beurzen: machinevergelijk.nl
Machinevergelijk.nl is gevestigd in Rhenen. Machinevergelijk.nl is een vrij toegankelijke website waar metaal- en houtbewerkingmachines vergeleken worden. Er kan eenvoudig op merk gezocht worden met de zoekfunctie. Na het selecteren van de gewenste machines wordt er met de vergelijkknop een helder overzicht getoond. De verschillen tussen de machines zijn in een oog opslag duidelijk.
Recent zijn de bandzaagmachines van Kasto, FMB en Behringer toegevoegd. Ook het plaatbewerking programma van Ras, Darley en Boschert zijn geplaatst op de site. Hiermee komt de tellerstand op ruim 1340 machines en 91 pagina’s. De komende tijd wordt er gewoon doorgewerkt aan het uitbreiden van het aantal merken en machines. Op verzoek is het mogelijk een bepaald merk of machinelijn te plaatsen. Dit verzoek kan rechtstreeks aan Machinevergelijk.nl worden gericht.
Met inloggegevens is het voor de machine importeur of dealer mogelijk via mijn.machinevergelijk.nl prijs en levertijd aan te geven. Zelf is het mogelijk om in eigen beheer een actie op te zetten met een speciale prijs of extra’s bij de machines. Heel belangrijk is de mogelijkheid om een deeplink toe te voegen zodat de klant direct op de goede plaats land bij de machine importeur of dealer.
Mijn.machinevergelijk.nl is een overzichtelijke omgeving op internet waar de machine importeur of dealer direct kan zien welke machines er onder zijn naam zijn geselecteerd. Zijn naam staat dan ook vermeld bij de machine op de site als aanbieder.
Beurzen zijn duur en kosten veel tijd wordt wel eens gehoord door machinevergelijk.nl. Met de komst van deze site is dat een stuk gemakkelijker. Gaan gesleep met de machines. Geen opbouw –en afbreektijd van de stand. Een serieus alternatief in een tijd van economische recessie. Machines worden het hele jaar door, van maandag tot en met zaterdag getoond, en door machinevergelijk.nl gratis geplaatst op de site.
Voor degene die zich voor 15 april aanmeld ligt er een scherpe aanbieding klaar.

Voor meer informatie:
Machinevergelijk BV
www.machinevergelijk.nl
[email protected]
mijn.machinevergelijk.nl
T. 0317-619163
///////////////////////////////////

Trefwoorden: Bandzaagmachine, Boormachine, Draaibank, Draaibanken, Freesbank, Freesbanken, Gereedschap, Houtbewerkingmachines, Lintzaagmachine, Machines, Machinevergelijk, Metaalbewerkingmachines, Vergelijk, Vergelijken, Website, Zetbanken