Draaibank, freesbank, afkortzaagmachine, zetbank kijken & vergelijken op MACHINEVERGELIJK.NL

Draaibank, freesbank, afkortzaagmachine, zetbank kijken & vergelijken op MACHINEVERGELIJK.NL van Machinevergelijk.nl

Door: Machinevergelijk.nl  27-08-2008
Trefwoorden: Martin, Scm, Idm

Machinevergelijk.nl te Rhenen heeft de site geopend voor de slimme ondernemer die alles wilt weten over zijn volgende machine. U kunt op de site terecht voor draaibanken, zetbank, lintzaag, profielwals, boormachine, freesbank en zo meer. Of het nu gaat over prijs of over technische informatie het is allemaal te vinden op Machinevergelijk.nl.

De site heeft als doel informatie te verstrekken aan een potentiële koper. Machinevergelijk.nl biedt alleen handels informatie aan en verkoopt zelf geen machines of werktuigen. Het is een centrum om machines te vergelijken van de verschillende merken die worden geïmporteerd en verkocht in Nederland.

Er wordt eenvoudig gezocht met zoek woorden. Nadat deze is ingevuld kan er simpel weg een vergelijk gemaakt worden met andere beschikbare merken.
Technische gegevens en prijs worden overzichtelijk naast elkaar gezet zodat een verantwoorde keuze kan worden gemaakt.

Bij onvoldoende technische informatie kan Machinevergelijk.nl worden geraadpleegd in het aparte Machinevergelijk informatie centrum. Dit Machinevergelijk informatie centrum geeft informatie over gebruik en toepassing van de machine die aangekocht staat te worden. Voor het contact met de leverancier klikt men eenvoudig op de doorlink.

Het voordeel is dat een potentiële koper direct en constructief informatie krijgt of opzoekt en goed geïnformeerd het verkoop gesprek ingaat. Voor u als verkoper is het alleen de losse eindjes bij elkaar knopen en de order noteren. Doordat de koper goed geïnformeerd is duurt het verkoop gesprek ook minder lang als op de traditionele manier.

De potentiële koper heeft met deze site een overzichtsveld in handen die deze graag wilt hebben. Hij kan op eigen initiatief en afwegingen contact op nemen met zijn gewenste leverancier. De verkoper bied zijn potentiële klant de informatie aan in de vorm van technische gegevens en prijs. Hiermee geeft hij de handvaten in handen van de koper of deze gaat kopen of niet.

Machinevergelijk.nl is de machine online gids!

Machinevergelijk B.V.
Seringplantsoen 3
3911 ZR RHENEN

T. 0317-619163
[email protected]
www.machinevergelijk.nl

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Trefwoorden: Abh, Arminius, Bacci, Bauerle, Biesse, Brenta, Busellato, Canali, Casadei, Casolin, Cehisa, Celashi, Centauro, Cosmec, Dankaert, Dewald, Elcon, Friulmac, Giben, Gubbisch, Guilliet, Harwi, Holzher, Holzma, Homag, Hombak, Hulhorst, Icma, Idm, Irion, Josting, Kamro, Knoevenagel, Maggi, Maka, Martin, Masterwood, Minimax, Morbidelli, Omga, Ortza, Panhans, Paoloni, Pinheiro, Sac, Schleicher, Schwabedissen, Scm, Sicar, Spanevello, Stehle, Stema, Stenner, Strickler, Stromab, Ulmia, Unimat, Vertongen, Vitap, Vollmer, Wadkin, Wigo