Machinevergelijk.nl stoomt op naar 1000e machine. Kijken en vergelijken van machines is GRATIS

Machinevergelijk.nl stoomt op naar 1000e machine. Kijken en vergelijken van machines is GRATIS van Machinevergelijk.nl

Door: Machinevergelijk.nl  02-09-2008
Trefwoorden: Metaal, Staal, Vergelijken

Machinevergelijk.nl stoomt op naar 1000e machine.
Machinevergelijk.nl is gevestigd in Rhenen en is een jong bedrijf wat zich toelegt op het aanbieden van objectieve informatie over machines. De informatie over de hout en metaalbewerking machines is vrij toegankelijk. Bezoekers kunnen eenvoudig kijken en vergelijken naar hun volgende machine.
Machinevergelijk B.V. biedt alleen handelsinformatie aan en koopt en verkoopt zelf geen machines. Naast de technische informatie is er ook een rubriek technisch info. Hier kan uitputtend worden gezocht naar bruikbare tips en aanwijzingen voor het gebruik van bijvoorbeeld een lintzaagmachine.
De technische informatie wordt gratis geplaatst en is voor iedereen toegankelijk. Reacties van gebruikers zijn ”mooie en overzichtelijke site” “gemakkelijk navigeren tussen de verschillende rubrieken” .
“Na het succes vol lanceren van machinevergelijk.nl komen de bezoekers met regelmaat binnen en zijn dan gemiddeld zo’n 7 minuten op de site aan het rond kijken en vergelijken” aldus Eric den Hertog. Hij is woordvoerder van Machinevergelijk B.V.
Bij machines hoort natuurlijk ook tooling zoals draai en freesgereedschappen voor draaibanken en bewerking centra. Hiervoor is een aparte rubriek aangemaakt. “Op dit moment zijn wij in gesprek met verspaningonline.eu om hun oline pakket te vermelden op machinevergelijk.nl” zegt Eric den Hertog. Het programma van verspaningonline.eu bestaat uit draaibeitels, frezen, boren, ruimers voor de metaalbewerkingmachines zoals freesbanken, draaibanken en boorfreesmachines.
Voor meer informatie:
Machinevergelijk BV
www.machinevergelijk.nl
[email protected]
T. 0317-619163
///////////////////////////////////
Met vriendelijk groeten,

Eric den Hertog

Trefwoorden: Aambeeld, Afkortzaagvergelijk, Bandschuurmachine, Bandzaag, Bandzaagmachine, Bandzaagmachines, Boormachine, Borenslijpmachine, Cirkelzaag, Cirkelzaagmachine, Compressor, Draaibank, Draaibanken, Draaibankvergelijk, Draaimachine, Elektrische Knipschaar, Elektrische Plaatschaar, Elektrische Schaar, Elektrische Zetbank, Excenterpers, Freesbank, Freesmachine, Guillotineschaar, Kantenfrees, Knipschaar, Kolomboormachine, Krachtcilinder, Lintzaag, Machinevergelijk, Metaal, Metaaltechniek, Pers, Pijpenwals, Plaatwals, Profielwals, Radiaalboormachine, Rolbaan, Schuurmachine, Slijpmachine, Staal, Uithoekmachine, Uitkapmachine, Uitkapper, Uitklinker, Valschaar, Velsmachine, Vergelijk, Vergelijken, Voormachine, Werkplaatspers, Werktuigen, Werktuigenvergelijk, Zaagmachine, Zaagmachines, Zetbankvergelijk,