Maxx Bernado toegevoegd aan de GRATIS machine onlie gids www.machinevergelijk.nl

Door: Machinevergelijk.nl  04-07-2008
Trefwoorden: Lindner

Prikkelend nieuws ……en wel MACHINEVERGELIJK.NL
MACHINEVERGELIJK.NL is de prijs- en product vergelijkingssite van Nederland die specifiek gericht is op machines. MACHINEVERGELIJK.NL biedt een gemakkelijke en gratis service waarbij je producten, prijzen, met elkaar kunt vergelijken.
Na het inhoudelijk vergelijken kies je het beste product en selecteer je de leverancier van jouw keuze. MACHINEVERGELIJK.NL verkoopt zelf geen producten. Daarvoor wordt je doorverwezen naar de bij MACHINEVERGELIJK.NL aangesloten leveranciers/ aanbieder.
Je dient zelf de afweging te maken welke aanbieder de beste voor je is. Uiteraard houden wij de kwaliteit en betrouwbaarheid continue in de gaten maar wij geven geen garantie over zaken als de kwaliteit van de service en de betrouwbaarheid van de leverancier. De prijzen op de site worden door de leveranciers zelf ingevuld waardoor ook kortlopende aanbiedingen kunnen worden aangeboden. Er zijn ook eenvoudige overzichten te printen van de machines naar keuze.

De missie van MACHINEVERGELIJK.NL is om gebruikers te helpen bij het vinden van de best mogelijke aankoop. MACHINEVERGELIJK.NL maakt online shopping makkelijk en transparant door het onafhankelijk vergelijken van leveranciers, prijzen en producten. Met een zo compleet mogelijk aanbod machines en aanbieders is MACHINEVERGELIJK.NL een hoogwaardige marktplaats voor gebruiker en leverancier, waarbij kwaliteit en service centraal staan. De gebruikers ervaring en de beoordeling van gebruikers kan eenvoudig worden toegevoegd bij het product.

De organisatie MACHINEVERGELIJK.NL BV is opgericht in 2007 en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot de nummer één machine online gids op het gebied van prijs- en productvergelijkingen. MACHINEVERGELIJK.NL is een onafhankelijk bedrijf dat wordt gefinancierd door de eigenaren zelf. MACHINEVERGELIJK.NL streeft ernaar zo neutraal mogelijk producten, prijzen en aanbieders te vergelijken en niet meer dan dat. Er zijn geen bedrijven die een streepje voor hebben waardoor zij bijvoorbeeld altijd boven in de lijst verschijnen. Dat geld ook voor de top machines die worden getoond door de hele site heen. Deze zijn geselecteerd door de bezoekers zelf.

Naast Nederland wordt MACHINEVERGELIJK.NL in de toekomst ook internationaal actief. Het bedrijf is gevestigd in Rhenen. Inmiddels zijn er 676 machines geplaatst op meer dan 96 pagina’s. De machines zijn draaibank, freesbank, zaagmachine, zetbank, plaatschaar enz. Machines voor metaal en houtbewerking en tevens gereedschappen voor de machines.

Trefwoorden: Lindner