Vindt uw volgende machine op Machinevergelijk.nl kolomboor tafelboor afkortzaagmachine buizenpons

Vindt uw volgende machine op Machinevergelijk.nl kolomboor tafelboor afkortzaagmachine buizenpons van Machinevergelijk.nl

Door: Machinevergelijk.nl  04-07-2008
Trefwoorden: Donau

De organisatie MACHINEVERGELIJK.NL BV is opgericht in 2007 en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot de nummer één machine online gids op het gebied van prijs- en productvergelijkingen. MACHINEVERGELIJK.NL is een onafhankelijk bedrijf dat wordt gefinancierd door de eigenaren zelf. MACHINEVERGELIJK.NL streeft ernaar zo neutraal mogelijk producten, prijzen en aanbieders te vergelijken en niet meer dan dat. Er zijn geen bedrijven die een streepje voor hebben waardoor zij bijvoorbeeld altijd boven in de lijst verschijnen. Dat geld ook voor de top machines die worden getoond door de hele site heen. Deze zijn geselecteerd door de bezoekers zelf.

Naast Nederland wordt MACHINEVERGELIJK.NL in de toekomst ook internationaal actief. Het bedrijf is gevestigd in Rhenen. Inmiddels zijn er 676 machines geplaatst op meer dan 96 pagina’s. De machines zijn draaibank, freesbank, zaagmachine, zetbank, plaatschaar enz. Machines voor metaal en houtbewerking en tevens gereedschappen voor de machines.

Trefwoorden: Donau