Stichting Zideris

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Cuneraweg 12 , 3911 RN Rhenen, Utrecht

E-mail

Over Stichting Zideris

Zideris biedt professionele begeleiding en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking. Wij zijn een kleinschalige organisatie waar je kunt wonen, werken of naar dagbesteding. Ook voor ambulante begeleiding ben je bij ons aan het juiste adres. Je bent van harte welkom bij Zideris in gemeente De Bilt, De Ronde Venen, Rhenen, Veenendaal, Wageningen en Zeist. Ons motto: eigenzinnige zorg!

Bij Zideris
mag je zijn wie je bent,
kun je groeien naar vermogen,
ondersteunen we je naar persoonlijk geluk.

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en net als iedereen meedoen in de samenleving, ondanks je beperking. Je eigen keuzes maken, zelf aan het roer staan. Jezelf ontwikkelen, op jouw manier en binnen jouw mogelijkheden. Waardering krijgen, erbij horen en je thuis voelen. Op een fijne en veilige plek wonen, met mensen om je heen die belangrijk voor je zijn. Voldoening vinden in je werk of dagbesteding. Een gelukkig leven leiden.

Wij bieden jou de persoonlijke begeleiding die daarvoor nodig is. Want veel dingen zijn behoorlijk ingewikkeld in het leven. Zideris ondersteunt jou op een warme en professionele manier. Met oog voor jouw kwaliteiten en beperkingen. Jij als mens staat voor ons centraal met al jouw dromen, wensen en talenten. Wij zijn er voor jou!

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

13-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Zideris.eigenzinnige.zorg/
Twitter: https://twitter.com/Zideris

Categorieën: Home Health Care Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Stichting Zideris in Cuneraweg 12, Rhenen Utrecht 3911 RN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderen diensten in Rhenen Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rhenen Kinderen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rhenen Utrecht, 3911 RN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815312]