FactuurSturen.nl maakt iDEAL voor ZZP en MKB eenvoudig.

FactuurSturen.nl maakt iDEAL voor ZZP en MKB eenvoudig. van FactuurSturen.nl

Door: FactuurSturen.nl  14-08-2009
Trefwoorden: Factuur, Factureren, Bankimport

Met de nieuwste versie van de facturatiewebsite FactuurSturen.nl kunnen gebruikers op eenvoudige wijze een betaal-link toevoegen aan digitale facturen. Met deze link is het voor de ontvanger van de factuur mogelijk om te betalen met de meest gebruikte online betaalmacethode van Nederland: iDEAL. In samenwerking met Mollie (www.mollie.nl) is de configuratie kinderspel en komt deze betaalmethode ook voor kleine ondernemers binnen handbereik.
Naast de toegevoegde iDEAL functies beschikt FactuurSturen.nl nu ook over een uitgebreide importmodule waarmee klanten, producten en bank transacties kunnen worden geïmporteerd. De module kan overweg met bestanden van maar liefst zes banken (ABN, Bizner, Fortis, ING, Rabobank en SNS) in diverse formaten. Door een geavanceerd systeem worden de transacties vergeleken met de openstaande facturen. Op die manier worden alle betaalde facturen met één enkele muisklik als voldaan gemarkeerd.

Over Factuursturen.nl
Factuursturen.nl is een online facturatiedienst waar ondernemers op eenvoudige wijze professionele facturen kunnen opmaken en beheren voor slechts een fractie van de kosten die normaal factureren met zich mee brengt. Voor het MKB is Factuursturen.nl de ultieme oplossing waarmee snel, eenvoudig en efficiënt (digitaal) kan worden gefactureerd. Een baanbrekend efficiencymiddel voor de zakelijke markt wat zeker in de huidige economische malaise uitkomst biedt voor het Nederlandse MKB en de ZZP Markt.
Factuursturen.nl is een initiatief van Leeman & Kuiper te Houten, dat simpele en betaalbare internet applicaties ontwikkelt voor het Nederlandse MKB en ZZP-ers. De oplossingen blinken uit in eenvoud en transparantie, zowel in gebruik als in kostenstructuur. Factuursturen.nl voldoet aan alle eisen die de Belastingdienst stelt aan digitale facturering en de facturen zijn voorzien van een geavanceerde digitale handtekening. Alle informatie wordt versleuteld opgeslagen op beveiligde servers en facturen kunnen ook periodiek automatisch worden verstuurd.
Leeman & Kuiper levert online applicaties op maat met het oogmerk om alle voordelen en gemak van internet breed toegankelijk te maken voor het MKB en ZZP-ers en tegelijkertijd het milieu substantieel te ontzien. Alle applicaties worden geheel in eigen beheer ontwikkeld, beschikken over maximale functionaliteit en zijn gericht op het sterk vereenvoudigen van administratieve bedrijfsprocessen bij de gebruikers. Primaire insteek is altijd om zaken niet complexer te maken dan nodig is.
Meer informatie over deze online dienst kunt u vinden op www.factuursturen.nl.

Trefwoorden: Bankimport, Digitaal Factuur, Factureren, Factuur,