Hoogenboom WAV Service

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Laan van Snelrewaard 3 , 3425 ER Snelrewaard, Utrecht
Oudewater

E-mail

Over Hoogenboom WAV Service

Heeft u moeite met het aansluiten van uw apparaten op uw televisie of wilt u een extra antenneaansluiting in huis? Dan bent u bij mij aan het goede adres. Ook voor reparatie of vervanging van witgoed, audio en video kunt u bij mij terecht. Dit geldt voor zowel vrijstaand als inbouw apparatuur. Daarnaast kunt u een afspraak maken voor het plaatsen van een schotel, antenne en digitale televisie. Voor alle reparaties en afspraken geldt dat er geen werk wordt verricht wanneer het duurder uitvalt dan gepland.

Al meer dan 10 jaar sta ik met WAVservice voor iedereen klaar. Belt u gerust, dan kijk ik wat WAVservice voor u kunt betekenen.

Kaart

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

29-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Television

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hoogenboom WAV Service in Laan van Snelrewaard 3, Snelrewaard Utrecht 3425 ER uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Snelrewaard Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Snelrewaard Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Snelrewaard Utrecht, 3425 ER, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815459]