NEDERLANDS PAVILJOEN OP VAKBEURS INTERNATIONAAL ONDERNEMEN IN PARIJS

NEDERLANDS PAVILJOEN OP VAKBEURS INTERNATIONAAL ONDERNEMEN IN PARIJS van Conceptcinq

Door: Conceptcinq  14-12-2006
Trefwoorden: Financiering, Internationaal, Export

De bezoekers kunnen rekenen op een scala aan diensten rond internationalisering en kunnen vooraf één-op-één afspraken plannen met de vakspecialisten die op deze beurs vertegenwoordigd zijn.

In navolging van de voorgaande editie zal ConceptCinq, het samenwerkingsverband tussen de Frankrijkspecialisten DeLavit en Dossier France en zelf deelnemer aan de beurs, als agent van deze beurs in Nederland het aantal deelnemers op het Nederlandse Paviljoen verder uitbreiden. Het doel is om Nederland nadrukkelijk op de kaart te zetten als een land met uitstekende vestigingsmogelijkheden, een gunstig ondernemingsklimaat en het land waar internationaal ondernemen sterk gedragen wordt door zowel ondernemers als door de overheid.
Nederlandse ondernemingen die hun expertise of product onder de aandacht willen brengen van decision makers binnen directie en management van internationaal opererende bedrijven kunnen deelnemen aan het Nederland Paviljoen op deze vakbeurs of kiezen voor een individuele standpresentatie.

Eén van de noviteiten op de beurseditie van volgend jaar zal de inzet van het Internet Televisiestation “News21” zijn, een coproductie van het Franse televisiestation TV5 en Mondissimo, de organisator van deze vakbeurs. Dit commerciële station, dat al in maart 2007 gelanceerd zal worden, biedt de mogelijkheid om een land, een regio of een bedrijf te presenteren aan een wereldwijde, internationale en vakgerichte doelgroep. Dit kan zijn door eigen producties of interviews tijdens de beurs, op de eigen stand of in een daartoe ingerichte televisiestudio.

Nederlandse ondernemingen, collectieven, brancheverenigingen of (semi-)overheden kunnen geheel vrijblijvend een informatiegesprek aanvragen bij ConceptCinq om de verschillende mogelijkheden voor deelname aan deze beurs uiteen te zetten.

Meer informatie vindt u op www.avenir-export.com of u kunt mailen naar [email protected]

Trefwoorden: Agenten, Agenturen, Buitenlandse Handel, Expat, Export, Financiering, Frankrijk, Internationaal, Internationalisering, Investeren, Investering, Vakbeurs, Vertalen, Vestigen, Vestiging,