Dierenhotel Camping Kennels

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Birkstraat 148 , 3768 HP Soest, Utrecht

E-mail

Over Dierenhotel Camping Kennels

Wij zijn een Dierenpension voor Honden, Katten, Knaagdieren en Vogels. Wij bieden liefdevolle en deskundige opvang voor uw huisdier door gediplomeerd personeel. Wij hebben speelweides waar de honden lang op buiten spelen, overdekte buitenverblijven voor katten, verwarmde kennels en een eigen trimsalon. Kom gerust langs voor een rondleiding. In ons Dierenhotel heeft uw huisdier een fijne vakantie, maar we hebben ook ruime mogelijkheden voor Dagopvang / Hondencreche. Voor Knaagdieren hebben we in de zomer buitenrennen beschikbaar.

Kaart

Openingstijden

Ma - Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Pet Boarding

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Dierenhotel Camping Kennels in Birkstraat 148, Soest Utrecht 3768 HP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Wassen diensten in Soest Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Soest Wassen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Soest Utrecht, 3768 HP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818924]