Dijssel BV Installatiebedrijf P A van den

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Laanstraat 34 A , 3762 KD Soest, Utrecht

E-mail - Geen ingevoerd

Over Dijssel BV Installatiebedrijf P A van den

P.A. van den Dijssel bv is een installatiebedrijf dat al meer dan 40 jaar alles op het gebied van installatiewerk uitvoert en staat dan ook voor maatwerk; hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

Elke klus behandelen wij met uiterste zorg en bekwaamheid. We zijn een veelzijdig bedrijf wat klaarstaat voor particulieren en bedrijven om hen zo snel en goed mogelijk van dienst te zijn!

De centrale verwarming van uw huis moet comfortabel zijn, waardoor u in een aangenaam klimaat thuiskomt. Uw verwarming zorgt ook vaak voor het warme water in uw woning. Schakel daarom een specialist in voor advies en installatie van uw cv-ketel.

Of u nu een acuut probleem heeft met uw verwarming, of dat u advies wil over bestaande of nieuwe cv-ketels, P.A. van den Dijssel bv is uw partner. Al jarenlang zijn wij expert in cv-installatie, advies over cv-ketels en spoedreparatie aan verwarmingen. Als Nefit comfortdealer hebben wij van dat merk zelfs alle onderdelen "op de plank” liggen zodat u nooit in de kou of zonder warm water hoeft te zitten.

U kunt bij ons ook terecht voor radiatoren; vloerverwarming; decorradiatoren; wandverwarming; warmtepompen e.d.

Nieuw zijn de zeer energiezuinige gelijkstroompompen voor bijvoorbeeld uw vloerverwarming. Hiermee bespaart u al snel enkele honderden euro’s!!

Naast de zeer zuinige cv-ketels leveren wij ook zonneboilers om nog zuiniger met uw gas om te springen. Zie hiervoor ook onze pagina over zonne-energie.

U hoeft nog maar één naam en één nummer te onthouden, voor al uw verwarmingszaken.

Sanitair

P.A. van den Dijssel bv onderhoudt; levert en installeert al uw sanitair. Vraag naar de voordelige sanitair oplossingen. Installatie van uw sanitair dient zorgvuldig te gebeuren. Niets in huis wordt zo intensief gebruikt als uw keuken en badkamer. Kies daarom voor de specialist. Bel direct, wij staan voor u klaar. Ook voor zaken als reparatie aan toilet; keukenkraan of de aanleg van een buitenkraan draaien ze bij van den Dijssel hun hand niet om.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Plumbers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Dijssel BV Installatiebedrijf P A van den in Laanstraat 34 A, Soest Utrecht 3762 KD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Soest Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Soest Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Soest Utrecht, 3762 KD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826421]