Nintex Workflow

Door: Geone Sharepoint Oplossingen  21-11-2011
Trefwoorden: Microsoft Sharepoint

    

PERSBERICHT

Kostenbesparingen van 70% door het automatiseren van processen in SharePoint

GeONE realiseert kostenbesparingen tot maar liefst 70% door de gangbare HRM processen te automatiseren in SharePoint. GeONE zet hiervoor Nintex Workflow in eventueel aangevuld met Nintex Forms.

Een aantal mogelijke processen is:

·         Onkostendeclaraties;

·         Verlofaanvraag;

·         Beoordeling medewerkers;

·         Indiensttreding nieuwe medewerkers.

Nintex Workflow is volgens analisten het meest gebruikte “third-party” product voor SharePoint en   Nintex Forms is de baanbrekende technologie die het mogelijk maakt om eenvoudig en snel SharePoint formulieren te ontwerpen en te gebruiken voor elk mobiel apparaat of PC.

Nintex klanten bevinden zich zowel onder publieke als private organisaties, waaronder meer dan 200 Fortune 500 bedrijven en meer dan 100 grote banken.

Van eenvoudige workflows tot complexe processen met standaard koppelingen naar meerdere systemen, Nintex zorgt voor een revolutie in manier waarop organisaties bedrijfsprocessen automatiseren.

Echter, met alleen de installatie van Nintex Workflow heeft u uw bedrijfsprocessen nog niet verbeterd. Door een stevige track record binnen Business Process Management en de inzet van de juiste methodieken is GeONE in staat processen te optimaliseren en kostenbesparingen van 70% te realiseren.  

Over GeONE

GeONE is uw partner voor Enterprise Information Management (EIM). GeONE levert het volledige pakket aan .

Meer informatie over Nintex Workflow of Forms neem contact op GeONE via 035 740 01 02 of info@geone.nl

Trefwoorden: Microsoft Sharepoint

Contact Geone Sharepoint Oplossingen

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Geone Sharepoint Oplossingen

Nieuwe release Document Management Framework (DMF) voor SharePoint beschikbaar van Geone Sharepoint Oplossingen thumbnail
20-10-2009

Nieuwe release Document Management Framework (DMF) voor SharePoint beschikbaar

Nieuwe release Document Management Framework (DMF) voor SharePoint beschikbaar

GeONE BV introduceert versie 6.6 van het Document Management Framework voor SharePoint. DMF 6.6 stelt organisaties in staat om SharePoint in te zetten als volwaardige Document Management oplossing.

DMF 6.6 is op diverse punten verbeterd en aldus GeONE de meest geavanceerde Document Management oplossing op basis van SharePoint.

De belangrijkste verbetering van DMF