Handmade BY Ortlep

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: van Lenneplaan 69 A , 3768 XN Soest, Utrecht

E-mail

Over Handmade BY Ortlep

HandmadebyOrtlep, handgemaakt door Oscar Ortlep

Ik ben Oscar Ortlep en ben al geruime tijd werkzaam in het maken, ontwerpen van leren armbanden en leer accessoires. De reden van de naam Handmade by Ortlep, komt door mijn unieke achternaam binnen Europa. De Handmade staat voor het feit dat ik alles zelf maak en ontwerp. Er worden via deze site geen producten verkocht van derden, die niet door mijn handen zijn ontworpen. Hiermee probeer ik uniek te zijn in wat ik aanbied en zult u ook niet snel een ontwerp van mij in massaproductie zien. Mijn ontwerpen worden in geringe aantallen gemaakt, maar kunnen in overleg op bestelling worden nageleverd.

U kunt mij altijd mailen voor vragen, speciale opdrachten en ideeën. Tevens kunt u mij bezoeken in mijn atelier. Via de website kunt u een afspraak maken. http://www.handmadebyortlep.nl/i/contact-us/

Heeft u interesse in de Handmade by Ortlep collectie in uw eigen bedrijf, neem dan contact op via het formulier op de contactpagina. Of stuur een email naar; [email protected]

Openingstijden

Ma - Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

11-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Leather Shop

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Soest Utrecht

Is Handmade BY Ortlep in van Lenneplaan 69 A, Soest Utrecht 3768 XN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Gratis Offerte diensten in Soest Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Soest Gratis Offerte per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Soest Utrecht, 3768 XN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5229578]